Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 23:30
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Dosiahni zvodné pery aj bez pomoci plastického chirurga. Prinášame ti rýchle a jednoduché triky, ktoré sa zídu každej atraktívnej žene

MÓDA KRÁSA
Uložiť Uložené

Aj keď si sa nenarodila s darom, ako má Angelina Jolie, nezúfaj.

Zmyselné pery sú symbolom absolútnej ženskosti. Ak si sa nenarodila s darom, ako má Angelina Jolie, nezúfaj. Plnosť pier sa dá s trochou trpezlivosti a šikovnosti docieliť aj inak, ako návštevou estetickej kliniky. Prečítaj si zopár rád, ako zaujať šťavnatými symetrickými perami aj bez plastického chirurga. Krásna blogerka Dominika nám prezradila pár trikov, ktoré si hravo osvojíš aj ty.

PEELING A BALZÁM

Ak sa pravidelne staráš o svoju pokožku na celom tele, nemala by si vynechať ani pleť a tiež svoje pery. Používaš ich dosť často na to, aby si zaslúžili tvoju pozornosť. Odporúčame peeling, či už prírodný alebo tvoju obľúbenú kozmetickú značku. Ošetrené pery natri balzamom a poď spolu s Dominikou docieliť efekt, ktorým zaručene ohúriš. 

Dosiahni zvodné pery aj bez pomoci plastického chirurga. Prinášame ti rýchle a jednoduché triky, ktoré sa zídu každej atraktívnej žene
Zdroj: Dominika Soukupová

PÚDER ČI MAKE-UP 

Pery majú ideálny tvar, ak sú hore jemne vykrojené do V-čka a dole symetricky do oblúčika. Aby si docielila ich pekný obrys, prepúdruj si ich telovým púdrom, korektorom alebo make-upom. Budú sa ti lepšie tvarovať. 

ORÁMUJ KONTÚRKOU

Prepúdrované pery ohranič kontúrkou vo farbe tvojho rúžu alebo v bledšom odtieni. Vrchnú peru začni kresliť od stredu, vytvaruj V-čko, čo najprirodzenejšie podľa tvaru tvojich pier a líniu potiahni smerom ku kútikom. Spodnú peru kresli od jedného kútiku k druhému. Ak by si chcela dosiahnuť plnšie pery, skús kresliť linku milimeter nad svojim prirodzeným ohraničením. Tým, že si na ne pred tým naniesla púder či make-up, budú sa ti pomocou ceruzky lepšie opticky zväčšovať.

Tip: Ak sa bojíš, že ti rúž nevydrží počas celého dňa alebo si ho doslova zješ pri obede, vyplň si kontúrkou celé pery. Rúž na nich lepšie drží, a len tak jednoducho nezmizne. 

RÚŽ NANES ŠTETCOM

Rúž sa najlepšie nanáša štetcom. Vďaka nemu je aplikovanie šikovnejšie a dostaneš sa naozaj do každého kútika. Línia tvojich pier bude presnejšia a vyhneš sa otravnému utieraniu rúžu z miest, kde nemá čo hľadať. Na záver obkresli svoje krásne orámované pery po celej línii korektorom, nech je prechod sýteho rúžu a tvojej pleti výrazný. 

Pre väčšiu inšpiráciu klikaj na Instagram profil @feed_me_fashionique.

Domov
Zdieľať
Diskusia