Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2017, 13:44
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Sophia Miacova: Fitness trénerka a modelka, ktorá ťa dostane vzhľadom, štýlom aj jedlom

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Kráska s francúzsko-mexickými koreňmi je ďalšou ženou, ktorej dáš ochotne follow na Instagrame.

Na Instagrame je momentálne nespočetné množstvo profilov, ktoré sa rozhodne oplatí sledovať. Jednou z obľúbených kategórií sú pekné ženy. Dámy ich followujú kvôli inšpirácii, páni kvôli príjemnému pohľadu. Do spomenutej skupiny bezpochyby patrí aj Sophia Miacova, rodáčka z amerického Texasu. Očarujúca tmavovláska má francúzsko-mexické korene, živí sa ako modelka a fitness trénerka, rada varí a nezaostáva ani svojim štýlom. Okrem toho je zástankyňou vegánskeho životného štýlu, čo taktiež na jej Instagrame pomerne rýchlo postrehneš, najmä na fotografiách jedla. 

 

 

 

Sophia sa stala známou ako 19-ročná, a to prostredníctvom Vineu. S jej bývalým priateľom Rorym Westfieldom vtedy patrili medzi pomerne sledované duo. Neskôr sa ich cesty rozišli a sympatická Američanka začala byť čoraz populárnejšia na Instagrame. Môže za to hlavne jej vzhľad a vypracovaná postava. Za tú vďačí svojmu odhodlaniu a hodinám stráveným v posilňovni. Priazeň k fitnessu ju doviedla až k práci trénerky, ktorou pomáha iným ženám dosiahnuť ich vytúženej formy. Sledovanosť, ktorú na Instagrame nabrala, samozrejme, pretavila i do zárobkovej činnosti, a tak ako modelka propaguje rôzne produkty, napríklad plavky. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pravdou však je, že Sophia nevyzerá dobre len odhalená, ale aj oblečená. V móde sa pohybuje viac než obstojne, čoho dôkazom sú jej vydarené outfity. Postave, akú má ona, jednoducho pristane takmer každý kúsok, čo pekná Američanka veľmi dobre vie a využíva. Medzi kombináciami dostupnými na Instagrame môžeme nájsť ako základné outfity v podobe bieleho topu a riflových šortiek, tak i premyslenejšie varianty, napríklad top s motýľmi, koženými kraťasmi a zdobenou sukajan bundou. Sophia je doma aj čo sa týka šiat a letných trendov všeobecne. V skratke povedané, Instagram tejto dámy je vynikajúcou inšpiráciou, ktorú si zamiluješ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyššie sme spomínali varenie, ktoré je taktiež jednou zo záľub Sophie Miacovej. Keďže je ale vegánka a zapája sa i do boja za práva zvierat, žiadnu hostinu plnú mäsa na jej Instagrame nehľadaj. Ten je totiž plný zaujímavých alternatív, využívajúcich najmä ovocie a zeleninu, no nechýbajú ani chutne vyzerajúce donuty či vafle vo vegánskom prevedení. Nie všetko jedlo, ktoré je na fotografiách nižšie, pochádza z kuchyne krásnej tmavovlásky, preto ak ju chceš vidieť v akcii pri varení, odporúčame navštíviť radšej jej YouTube kanál. 

 

 

 

 

Na záver ešte niekoľko podarených záberov.

 

 

 

 

 

 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia