Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2017, 15:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Scarlett Johansson na pľaci Avengers: Infinity War občas netuší, kto je postavou a kto členom štábu. V jednej scéne sa objavuje vyše 30 hrdinov

FILMY A SERIÁLY AVENGERS
Uložiť Uložené

Také množstvo hrdinov sme pohromade jednoducho ešte nevideli!

Už nejaký čas vieme, že v Avengers: Infinity War možno počítať so skutočne nemalým množstvom postáv (po kliknutí na daný odkaz zistíte, s ktorými hercami v tejto chvíli s istotou rátame). V určitých scénách ich bude podľa Scarlet Johannson ale toľko, že sama nevedela rozoznať, kto je hercom a kto členom štábu. Ako sama povedala: „Myslím, že v jednej konkrétne scéne je nás v zábere približne tak 32, čo je naozaj veľké množstvo postáv. Je nás taká obrovská masa, že ani úprimne neviem, kto je komiksovým superhrdinom a kto členom štábu." Väčšiu časť rozhovoru môžete nájsť vo videu nižšie, pričom upriamujeme na začiatok 8. minúty, kedy sa začne hovoriť o Avengers.

Domov
Zdieľať
Diskusia