Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2017, 16:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Krvavá vojna medzi mytologickými bohmi rôznych kultúr tento rok určite neskončí. Seriál American Gods bol totiž obnovený aj pre druhú sériu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známa americká stanica Starz potvrdila druhú sériu mysteriózneho fantasy seriálu American Gods. A to už po prvých dvoch odvysielaných epizódach.

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov seriálovej novinky od americkej stanice Starz. Tá stihla od nedávneho štartu svojho projektu American Gods odvysielať iba prvé dve epizódy a svet už obletela správa potvrdzujúca aj sériu s poradovým číslom dva. Projekt momentálne sleduje úctyhodných päť miliónov divákov, takže sa naozaj nemusíme obávať, že by bol v dohľadnej dobe ukončený. Pokiaľ o príbehu náhodou nič neviete a chceli by ste to napraviť, tak vedzte, že sa odohráva v modernom svete plnom rôznych božstiev, existujúcich vo fyzickej podobe medzi nami a prežívajúcich skrz ľudskú vieru v ne.

Pán Wednesday (Ian McShane) a Shadow Moon (Ricky Whittle) sa vydávajú na cestu, aby zhromaždili čo najviac starých bohov v snahe pripraviť sa na epickú bitku proti bohom novým. Okrem hercov vyššie hrajú aj Emily Browning, Sean Harris, Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover, Jonathan Tucker, Cloris Leachman, Peter Stormare, Chris Obi, Gillian Anderson, Mousa Kraish, Orlando Jones, Kristin Chenoweth, Demore Barnes či Corbin Bernsen. Dátum premiéry druhej série zatiaľ nepoznáme, no ak sa objaví, určite vás o ňom budeme informovať. Dovtedy nám však dajte vedieť, ako ste spokojní s doposiaľ uvoľnenými epizódami.

Krvavá vojna medzi mytologickými bohmi rôznych kultúr tento rok určite neskončí. Seriál American Gods bol totiž obnovený aj pre druhú sériu
Zdroj: Starz
Domov
Zdieľať
Diskusia