Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 11:38
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zvrátenosť z Číny, kde do automatu umiestnili živé mačky namiesto plyšových hračiek. Chorý nápad pritom mnohí ľudia podporili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Živé mačky nemajú v automatoch čo robiť.

Hracie automaty, v ktorých má človek možnosť vytiahnuť si plyšovú hračku či elektroniku každoročne po celom svete prilákajú milióny ľudí. Za pár centov máš zvyčajne miniatúrnu šancu hračku získať, ale za pokus to stojí a to najmä vtedy, ak máš malé dieťa a chceš mu urobiť radosť. Najnovšie video z Číny však zobrazuje situáciu, pri ktorej by mal každý človek len nechápavo krútiť hlavou. Do automatu boli namiesto plyšových hračiek umiestnené živé mačky a aj keď sa odrazu v jeho vnútri ocitli živé bytosti, princípy hry zostali nezmenené a chlapík sa pokúšal mačku zachytiť a potom ju zhodiť do priestoru, v ktorom by si ju mohol vyzdvihnúť. Zatiaľ nie je jasné, z akého mesta a prevádzky video pochádzalo, ale podarilo sa mu už na sociálnych sieťach vyvolať obrovskú vlnu nevôle a protestov proti tomu, aby bolo s mačkami zaobchádzané takýmto spôsobom. 


Domov
Zdieľať
Diskusia