Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2017, 16:58
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Mačka pod vplyvom marihuany či výkal roznesený po celej izbe. Internet sa podelil o katastrofické scenáre, keď nechali zvieratá samé doma

ZAUJÍMAVOSTI PES ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Marihuana neláka len ľudí.

Väčšina ľudí miluje prekvapenia, nie však také, ktoré nie sú príjemné. So zlými prekvapeniami, o ktoré sa majiteľom postarali domáci miláčikovia, sa podelili užívatelia portálu BoredPandaNa internet totiž zavesili obrázky zobrazujúce stav, v akom našli svoje príbytky po tom, čo v nich nechali svojich chlpatých kamarátov niekoľko hodín samých. Samozrejme, nejaké tie vankúše boli potrhané, no v niektorých prípadoch to zašlo omnoho ďalej a zistíš, že pes si napríklad dokáže otvoriť chladničku alebo že marihuana veľmi spoľahlivo pôsobí, aj keď ju požije mačka. Niektoré zvieratá sa však aspoň tvária previnilo, iné sú zasa na nimi vytvorenú katastrofu veľmi hrdé, čomu pritakáva aj výraz, s akým sú zachytené na fotkách. Stala sa aj tebe už nejaká zvieracia kataklizma? Rozhodne sa o ňu poďel v komentároch!

Domov
Zdieľať
Diskusia