Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2017, 13:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Speezy je lojálny a nesmrteľný, Kali zas verný a nedotknuteľný. Počúvaj novinku z albumu Dezert

HUDBA KALI MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Kali už čoskoro vydá svoj vraj predposledný album v kariére, a tak je pochopiteľne čas vydať nejakú tú plnohodnotnú ukážku.

V zozname albumov na rok 2017 sme samozrejme nezabudli ani na ten od Kaliho, ktorý sa nechal vo viacerých rozhovoroch v poslednom období počuť, že má v pláne čoskoro ukončiť kariéru. Žial paradoxne v období, kedy sa jeho tvorba opäť približuje aj skutočnému rapovému publiku. Album s už známym titulom Dezert vychádza v najbližších dňoch, a tak je pochopiteľne správny čas naladiť fanúšikov a zároveň tak trochu poodhaliť, čo môžu od tohto projektu očakávať. 

Novinka dostáva názov Nedotknuteľný a okrem samotného autora na nej nájdeme aj hosťa, ktorým je Majk Spirit. Obaja poňali túto tému svojsky, no zároveň samozrejme vysvetlili, čo pre nich tento pojem znamená. Podobne ako v nespočetnom množstve predchádzajúcich prípadov, aj v tomto sa o hudobnú produkciu postaral dvorný Peter Pann, no prekvapivo sme sa nedočkali vizuálu, len lyrics videa. Album môžeš stále predobjednávať na Kaliho oficiálnej stránke, no a medzi ľudí sa postupne dostane od prvého marca. Zatiaľ si môžeš čakanie skrátiť touto skladbou.

Domov
Zdieľať
Diskusia