Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2016, 14:18
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Čoskoro si budeš môcť kúpiť sexuálnu bábiku vyzerajúcu ako tvoje kamarátky. Prispôsobiť sa bude dať hlas aj farba očí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sexuálne roboty ovládnu naše spálne.

Dni, kedy si musel využívať výhradne svoju fantáziu pri predstavovaní si erotických situácií so svojimi kamarátkami či kamarátmi sú už zrátané. V dobe, keď sa do popredia čoraz viac dostávajú sexuálne bábiky sa pomaly búrajú hranice medzi realitou a ilúziou, takže v priebehu niekoľkých rokov už budeš môcť mať doma dokonalú repliku svojej bývalej priateľky, s ktorou vám to v posteli tak dobre klapalo. Odborník na priemysel so sexuálnymi bábikami David Levy sa v najnovšom rozhovore vyjadril, že je len otázkou času, kedy začnú spoločnosti ponúkať možnosť priložiť fotografie konkrétneho človeka, na ktorého základe si zákazník bude chcieť nechať bábiku vyrobiť.

Čaká nás tedá búrlivá budúcnosť a výrobcovia pritom už teraz deň čo deň prichádzajú s novými doplnkami a súčasťami, vďaka ktorým sú bábiky čoraz realistickejšie. Ako hovorí David, chýba nám už len krôčik k tomu, aby sme si mohli vybrať sexuálnu bábiku s rovnakou výškou, farbou očí či dokonca rovnakým hlasom. A to ani zďaleka nie je všetko, keďže v budúcnosti môžeme očakávať aj nástup sexuálnych robotov schopných aj reálne komunikovať a baviť sa s nami o témach, ktoré nám budú blízke. Spoločnosť RealDoll napríklad už v súčasnosti vyrába bábiky, aké by si jeden ľahko zmýlil s reálnym človekom a v budúcom roku sa chystá na trh priniesť aj prvého robota schopného rozprávať, vibrovať a dokonca bude mať telesnú teplotu pripomínajúcu tú našu. Jeho cena by sa mala síce pohybovať okolo 14-tisíc eur, ale čím viac sa bude tento priemysel hýbať dopredu, tým budú ceny postupne klesať. Ak by si teda chcel mať sexuálnu bábiku v podobe tej kamarátky, o ktorej sa ti už toľkokrát snívalo, ešte budeš musieť minimálne zopár mesiacov počkať, no môžeš si byť prakticky istý, že tvoj sen sa jedného dňa bude dať splniť.

New head, "Denise" soon to be fitted for robotics #realdoll #madeinusa #realbotix

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


Olivia RD2 photo by @thestacyleigh #realdoll

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


Body E RD2 ... All dolls are $750 off right now! Come check out the March Madness Special! #marchmadness #realdoll

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


New BT5 Nova. #marchmadness #boytoydolls #realdoll

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


Realdoll hybrid Quinn, amazing shoot by Stacy Leigh. #sexbot #realbotix #realdoll

Fotka zveřejněná uživatelem RealDoll (@abyssrealdoll),


Domov
Zdieľať
Diskusia