Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2016, 20:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislavou po Vianociach otrasie obrovský Rytmusov krst, ktorého sa zúčastnia aj hviezdni hostia ako Ego, Separ či Kali

HUDBA BRATISLAVA KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Krstný otec odznie prvýkrát v našom hlavnom meste už 26.12. za sprievodu veľkého počtu hostí, ktorí spoločne s Rytmusom odohrajú našľapanú show.

S albumom takého kalibru, ako je práve ten od Krstného otca, je skutočne veľa práce aj po jeho vydaní, keďže teraz prichádza čas na množstvo formalít, rozhovorov, no hlavne koncertov, ktorých sa zaručene dočkáme ešte veľmi veľa. December sa však Rytmus rozhodol zasvätiť výhradne sérii štyroch krstov v troch veľkých slovenských mestách a tiež v Prahe. Za sebou už máme premiéru vo vypredanej Banskej Bystrici, kde všetko dopadlo nad očakávania. Dnes nás čaká spomínaná Praha, týždeň na to Košice a zlatým klincom bude bratislavská Hant Aréna s obrovskou kapacitou. Krst v hlavnom meste prebehne už 26.12. a my vám už teraz môžeme zaručiť, že sa je skutočne na čo tešiť.

Okrem samotného Rytmusa sa totiž v rámci našľapanej živej show predstavia aj hostia z albumu, ktorých naozaj nebude málo. Nuž, v konečnom dôsledku ich málo nie je ani na samotnom Krstnom otcovi. Menovite sa môžete tešiť na Ega, DMS, Ektora, Kaliho, Laris Diam, P.A.T.-a, Sergeia Barracudu, Frenkyho a Elpeho. Všetci spomenutí interpreti vystúpia so svojimi slohami, a tak je už snáď všetkým po pár vypočutiach albumu jasné, že to bude nezabudnuteľný zážitok. V prípade, že ešte nevieš, čo dať svojim blízkym pod stromček, prípadne chceš ísť a nemáš svoj vstup, tak určite klikaj ticketportal.sk, keďže sa lístky veľmi rýchlo míňajú. 

Bratislavou po Vianociach otrasie obrovský Rytmusov krst, ktorého sa zúčastnia aj hviezdni hostia ako Ego, Separ či Kali
Domov
Zdieľať
Diskusia