Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2016, 11:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Polostrov plný pretvárok, špinavých tajomstiev a klamstiev. Nicole Kidman a Reese Witherspoon hviezda v traileri pre lákavú seriálovú drámu od HBO

FILMY A SERIÁLY BIG LITTLE LIES
Uložiť Uložené

Postará sa stanica HBO o ďalší televízny hit? Sedemdielna miniséria s názvom Big Little Lies hovorí zatiaľ jasnou rečou.

O hviezdne obsadenej sedemdielnej minisérii s názvom Big Little Lies, ktorá sa na obrazovkách americkej televíznej stanice HBO objaví začiatkom budúceho roka, sme vás po prvýkrát informovali len pomerne nedávno. Minútový teaser nás vtedy naozaj navnadil, no po oficiálnom traileri (pod textom) je už absolútne jasné, že sa na lákavý projekt počkať skutočne oplatí. A ako ukážka predchádzajúca, tak aj tá najnovšia sľubuje poriadnu vzťahovú drámu plnú pretvárky, klamstiev, temných tajomstiev a všetkého, čo k tomu patrí.

Príbeh sa bude odohrávať na malebnom polostrove, kde sídli iba jedna základná škola a tá musí prijať deti z rôznych spoločenských vrstiev. Bohaté, panovačné mamičky sa tak stretávajú s chudobnejšími, nenápadnými ženami. Jednou zo sivých myšiek je aj slobodná matka Jane (Shailene Woodley - The Fault in Our Stars, The Spectacular Now), ktorá má čo robiť, aby vyžila. Prisťahovala sa iba nedávno, a hoci škola sa ani poriadne nezačala, už sa dostala do problémov. Jej syna Ziggyho totiž obvinia z napadnutia spolužiačky. Matka síce verí v synovu nevinu, v kútiku duše ju však zožierajú pochybnosti. Pomocnú ruku jej podajú dve nové priateľky. Jednou z nich je bohatá kráska Celeste (Nicole Kidman - Cold Mountain, Moulin Rouge), druhou Madeline (Reese Witherspoon - Wild, Walk the Line), čerstvá štyridsiatnička, s ktorou sa neradno zahrávať.

Odporúčané
Tiché miesto 2 sa začne natáčať už v lete a Rebecca Ferguson potvrdila návrat do Mission: Impossible 7 Tiché miesto 2 sa začne natáčať už v lete a Rebecca Ferguson potvrdila návrat do Mission: Impossible 7 11. februára 2019, 6:00

Všetky epizódy zrežíruje nesmierne talentovaný Jean-Marc Vallée (Demolition, Wild, Dallas Buyers Club) a scenár dostal na starosť David E. Kelley (seriály Boston Legal a Ally McBeal), ktorý bude na celý projekt dohliadať aj z pozície výkonného producenta. K už tak bohatému obsadeniu sa ďalej pridá napríklad aj Alexander SkarsgårdAdam ScottLaura Dern či Zoë Kravitz. Miniséria bude adaptáciou rovnomenného bestselleru od autorky Liane Moriarty a jej premiéra je naplánovaná na 19. februára 2017. Dáte tejto záležitosti šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia