Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2016, 11:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zapojiť sa do majstrovstiev Slovenska v tipovaní je teraz viac než jednoduché a vyhrať môžeš až 500 eur!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Využi šancu pretaviť svoje skúsenosti a správny odhad na poriadny balík. Tento článok je platená PR správa.

Stávkovanie na športové zápasy prešlo za posledných pár rokov veľkou revolúciou, ktorej výsledkom sú hlavne prázdnejšie pobočky, no o to plnšie webové stránky. Vášniví tipéri si už zvykli stávkovať z pohodlia domova. Využi šancu pretaviť svoje skúsenosti a správny odhad na poriadny balík. Ty nám ukáž, čo všetko v tipovaní vieš a my ťa za to bohato odmeníme. Zabojuj každý mesiac o parádne výhry v hodnote 500 eur. Iba na Stávky.sk si môžeš okoreniť  zápasy z viac ako stovky najpopulárnejších líg a športov stávkou, v ktorej nemôžeš nič stratiť. Ba naopak, výhry sú obrovské! Na začiatku každého mesiaca začínaš s úvodným kontom 100 kreditov. Je už iba na tebe, akou cestou sa vyberieš. Či zvolíš stávky na tutovky, alebo radšej skočíš po poriadne veľkých kurzoch a všetkých predbehneš ako blesk.

Zapojiť sa do majstrovstiev Slovenska v tipovaní je teraz viac než jednoduché a vyhrať môžeš až 500 eur!

Pre tých najlepších sú pripravené ceny v celkovej hodnote 500 eur a to každý mesiac. Presne tak, každý mesiac spoznajú neoficiálne Majstrovstvá Slovenska v tipovaní svojho šampióna, ktorý si odnesie tučnú odmenu 100 eur cash a k tomu ešte 100 eur na kredite vo Fortune. Navyše ho môže hriať rešpekt a uznanie konkurentov, ktorých nechal za chrbtom. O ďalšie tučné odmeny sa môžeš pobiť v našich ďalších súťažiach. Každý deň si môžeš natipovať maximálne päť zápasov, pričom každá stávka má rovnaký vklad 10 kreditov. Ak sa ti podarí v jeden deň uhádnuť všetkých päť zápasov, je to pre teba Skvelý deň a si v súťaži o ďalšiu stovku na kredite vo Fortune! Myslíš si, že si macher na tipovanie ťažkých zápasov? Dokáž to všetkým v ďalšej súťaži Macher mesiaca. Tipuj každý deň nami zvolený nervák, staň sa najlepším a my ti za to dáme ďalšiu stovku na kredite vo Fortune. Tak na čo ešte čakáš? Poď sa pobiť o svoj kus slávy a peňazí ku nám na Stávky.sk a ukáž všetkým, kto je skutočný majster! 

Domov
Zdieľať
Diskusia