Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2016, 14:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mission Impossible 6 dostáva oficiálny dátum premiéry. Taktiež vieme, kedy sa začne natáčať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšie pokračovanie tejto obľúbenej série malo v poslednom období hneď niekoľko problémov. Teraz sa však konečne zdá, že je všetko na tej správnej ceste.

Po finančnom a zároveň aj diváckom úspechu snímky s názvom Mission: Impossible - Rogue Nation, ktorej sa po premiére v roku 2015 podarilo získať skvelých 682 miliónov dolárov, bolo nad slnko jasné, že aspoň oznámenie ďalšieho pokračovania na seba skutočne nenechá dlho čakať. A presne tak sa aj stalo. Už v novembri toho roku sa totiž internetom šírili špekulácie, že do pozície režiséra a scenáristu s veľmi veľkou pravdepodobnosťou opäť zasadne práve Christopher McQuarrie, čo by z neho urobilo vôbec prvú osobu, ktorá natočí viac ako jeden film z tejto obľúbenej série. Prípravy sa teda rozbehli, krátko na to však dorazili aj nepríjemné komplikácie. Po júlových problémoch so scenárom sa musel začiatok produkcie odložiť až na január 2017 a aby toho nebolo málo, o slovo sa prihlásil aj Tom Cruise, ktorý sa so štúdiom Paramount Pictures nevedel dohodnúť na peňažnej odmene.

Ako už určite mnohí viete, predstaviteľ Ethana Hunta momentálne natáča remake Múmie. Ten si pri pohľade na honorár od Universalu asi uvedomil, že je pre značku Mission: Impossible nevyhnutný a pokojne si môže vypýtať viac. Samozrejme, ľudia z Paramountu ťahali za kratší koniec a hlavnej hviezde nakoniec vyšli v ústrety. O akú čiastku išlo, netušíme, Tomov zárobok by sa ale mal pohybovať minimálne v takej výške, akú obdrží za Múmiu. Teraz sa však veci konečne pohli výraznejšie vpred a štúdio Paramount zverejnilo oficiálny dátum premiéry. Mission: Impossible 6 dorazí do kín 27. júla 2018 a natáčanie je v týchto chvíľach naplánované na jar 2017. Čo sa samotného obsadenia týka, tak okrem Cruisa by sa mali v snímke objaviť aj herci ako Rebecca Ferguson či Jeremy Renner. No dozaista ich doplní ešte niekto z predchádzajúcich členov tímu. S ďalšími novinkami sa snáď prihlásime už čoskoro.

Mission Impossible 6 dostáva oficiálny dátum premiéry. Taktiež vieme, kedy sa začne natáčať
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia