Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2016, 12:43
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Snažili sa zabrániť gólu, a tak po ňom hodili čokoládu. Poľsky futbalista si na nej však pochutnal a ešte aj poďakoval

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Futbal prináša úsmevné momenty.

Možno si ešte veľa z vás spomenie na incident, ktorý sa udial pred dvoma rokmi v španielskej lige. Vtedy ešte hráč Barcelony Dani Alves išiel práve zahrávať rohový kop, keď po ňom niektorý z fanúšikov Villarrealu hodil banán. Brazílčan zareagoval svojsky, banán zo zeme zodvihol, ošúpal a následne aj zjedol, pričom si týmto vtipným gestom získal  obdiv množstva fanúšikov, ale aj hráčov po celom svete. Svoj čin určite trpko oľutoval aj hriešnik, ktorý banán hodil, keďže dostal doživotný zákaz na štadión. Možno by sa tak mohlo zdať, že podobného incidentu sa už nikdy nedočkáme, ale opak je pravdou.

Ďalší podobný sa udial v Poľsku, v tamojšej futbalovej lige. Zápas s nádychom rivality medzi Pogoňom Štetín a domácou Lechiou Gdansk totiž okrem vyrovnaného zápasu priniesol okrem gólov aj hádzanie predmetov na hraciu plochu. Situácia vyeskalovala, keď hráč hosťujúceho celku Adam Fraczczak zahrával pokutový kop za stavu 1:0. Domáci priaznivci neváhali a v snahe zabrániť gólu sa snažili súperovho hráča rozptýliť. Pokutové územie tak zahádzali rôznymi predmetmi. Poľský futbalista však zareagoval až prekvapivo pokojne. Keď kúsok od neho dopadla čokoládová oblátka, nezaváhal a odhryzol si z nej, pričom nezabudol palcom hore poďakovať fanúšikom za pochúťku. Následne si udržal chladnú hlavu aj pri zakončení a penaltu chladnokrvne premenil. Hosťujúcim fanúšikom teda ostala v ústach len trpká príchuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia