Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2016, 8:34
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Balerína Kendall Jenner si zaspomínala na svoje detstvo v španielskom Vogue, kde sa zhostila i titulky

REFRESHER VOGUE
Uložiť Uložené

Kendall vraj musela dospieť veľmi rýchlo, preto sa občas i v dospelosti správa ako dieťa. Nahliadni do jej rozhovoru pre Vogue Spain.

Titulné stránky októbrových Vogue budú až v štyroch krajinách patriť Kendall Jenner, čo je celkom úctyhodný výkon. Americká modelka sa totiž objaví na titulke nemeckej, austrálskej, japonskej a najnovšie i španielskej edície. V tomto článku sa budeme venovať špeciálne poslednej menovanej. Ako vyzerá obálka Vogue España pre desiaty mesiac roku 2016, je už pár dní známe. Staršia sestra Kylie Jenner na nej prešla ďalšou z transformácií a zvolila výrazný červený rúž doplnený o rovnako nápadné náušnice. Vnútri oného vydania však vyzerá Kendall zase inak, keďže sa tentoraz premenila na baletku. 

Odetú vo viacerých verziách tréningového úboru ju nafotil Miguel Reveriego. Okrem fotografií, na ktorých členka Kardashian klanu pózuje napríklad ležiac v kresle s nohou na klavíri, ale vzniklo pri príležitosti jej účasti v zmienenom známom magazíne aj krátke video. Vizuálne zachytáva Kendall predvádzajúcu jej baletné zručnosti, zatiaľ čo hovorí o tom, aké mala detstvo. Musela vraj dospieť veľmi rýchlo, a preto sa teraz miestami chová ako dieťa. Reakcie niektorých členov baletnej komunity na "hranie sa" Američanky na balerínu neboli zrovna prívetivé, keď sa vyjadrili, že zneuctila ich prácu. Či s nimi súhlasíš alebo sa na celú vec pozeráš z druhej strany, kľudne napíš do komentára. Jednotlivé zábery i klip nájdeš nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia