Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2016, 12:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ako Rytmus spacifikoval Jamesa Bonda v akčnom filme I.T. Uvidíme rapera aj v ďalších hollywoodskych filmoch?

FILMY A SERIÁLY RYTMUS
Uložiť Uložené

Stáva sa z Patrika občasná filmová hviezda, alebo ide len o pár krátkych scén?

Možno si ešte pamatáte na náš krátky článok o tom, ako sa Rytmus objavil v trailer pre Die Hard 5. Všetci dobre vieme, ako zatiaľ posledné pokračovanie Willisovej akčnej série dopadlo, no účasť našej hviezdy bola príjemným spestrením. Nakoniec, do hollywoodskeho filmu, tobôž blockbusteru, sa len tak ľahko nedostanete, a to už vôbec nie v prípade, ak nie ste herec. Zdá sa však, že Patrikovi sa hranie vo filmoch zapáčilo. Na svoj Instagram totiž pridal príspevok, v ktorom vidíme, že bol na pľace so samotným Piercom Brosnanom, ktorý už má za sebou desiatky projektov, no všetci si ho asi najskôr vybavíme ako Jamesa Bonda. Na obrázku môžeme vidieť Rytmusa s ďalšími dvoma "gorilami" ako pacifikujú hlavnú hviezdu akčnej snímky I.T. 

Mali sme šancu trochu Patrika aj vyspovedať. Čo nám teda povedal k účasti na filme? 

Neušlo nám, že sa objavíš v novom akčnom filme I.T. s takou hviezdou, ako je Pierce Brosnan, s ktorým budeš dokonca v jednej scénke. Môžeš nám povedať, ako si sa k tejto role dostal?

Myslím, že to funguje tak ako všade. Začne to kontaktom, potom kamerové skúšky, a trpezlivosť. Určite pomohlo aj to, že makám na sebe ako interpret a nesedím doma za počítačom jak smutný lúzer, čo je ponorený v anonymných diskusiách a žije cudzie životy.

Odporúčané
SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby 25. februára 2024, 12:30

Pred pár rokmi si sa taktiež objavil v hollywoodskom filme. Šlo o Die Hard 5. Znamená to, že ťa čas od času budeme vídavať vo filmoch s hviezdami takého veľkého formátu, ako je Brosnan či Willis?

No ak áno, tak sa budem tešiť. Nehrotím to.

Ako dlho trvalo natáčanie tvojich scénok/scénky a kde si musel vycestovať, aby si sa toho mohol zúčastniť?

Natáčalo sa v Dubline. Moje scénky trvali cca 2 hodiny natáčania, ale musel som tam byť od rána celý deň.

Dostal si aj nejakú malú províziu, alebo si jednoducho túžil skúsiť zase niečo nové?

Dyg ten, kriminálka, na šecko sa vypytuje :-)))) Ja sa bavím, naker bro :-)

Ako Rytmus spacifikoval Jamesa Bonda v akčnom filme I.T. Uvidíme rapera aj v ďalších hollywoodskych filmoch?

Dej hovorí o úspešnom obchodníkovi Mikeovi s dokonalou rodinou a životom. Spozná I.T. konzultanta, ktorý ale ich vzťah nepochopí a cíti sa poškodený, keď ho Mike neprijme "do rodiny". Začne teda rodinu terorizovať prostredníctvom svojích schopností s počítačmi.

I.T. sa do kín dostane 23. septembra. Ak ste však boli zvedaví na Rytmusov výkon priamo v kine, musíme vás sklamať. V slovenských a českých kinách sa snímky nedočkáme. Vidieť ste ho však mohli na niektorých festivaloch. Réžie sa chopil John Moore, ktorý režíroval aj Die Hard 5, takže tento film znamenal pre neho a Patrika už druhú spoluprácu. Okrem Brosnana sa v hlavnejších rolách objavia aj herci, ako napríklad Stefanie Scott, Anna Friel či Michael Nyqvist. Nižšie sa môžete pozrieť aj na trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia