Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 13:21
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Čerstvo otvorený Fruitstore prináša bohatú ponuku IT výbavy pre študentov vrátane súťaže o šikovný notebook a gamerský headset

TECH
Uložiť Uložené

Nový e-shop, v ktorom nájdeš všetko, čo potrebuješ.

Čerstvo otvorený Fruitstore prináša bohatú ponuku IT výbavy pre študentov vrátane súťaže o šikovný notebook a gamerský headset
Zdroj: fruitstore

Keďže nám ďalší školský rok už pred pár dňami začal a onedlho sa tomu nevyhne ani vysokoškolský zimný semester, teraz je zrejme tá najvhodnejšia doba na zaobstaranie užitočného IT vybavenia, ktoré dokáže výrazne zjednodušiť štúdium. Vybavenie môže zahŕňať laptopy, tablety a ďalšie šikovné zariadenia, čiže všetko, čo ponúka ešte len dnes otvorený e-shop Fruitstore. Ten si navyše pripravil jednoduchú súťaž, kde má každý zapojený príležitosť vyhrať hodnotnú cenu. Aká je teda ponuka a aké sú výhry?

V pestrofarebnom a prehľadom Fruitstore nájdeš produkty od prenosných alebo stolných počítačov, cez smartfóny a tablety, až po výbavu pre gejmerov. Za pozornosť určite stojí napríklad taký HP pavilion x-2 s nadštandardne flexibilnou konštrukciou či Android tablet Lenovo Yoga Tab 3 s obrovskou batériou, vďaka ktorej sa už cez prestávky nebudeš viac nudiť. A pokiaľ sa niekto náhodou obzerá po tablete vybaveného stylusom na ručné písanie poznámok, tak by rozhodne nemal prehliadnuť dobre vyzerajúci kúsok HP Pro Slate 8. Zlou voľbou však nemusí byť ani praktický Chromebook 14 taktiež od spoločnosti HP.

Čerstvo otvorený Fruitstore prináša bohatú ponuku IT výbavy pre študentov vrátane súťaže o šikovný notebook a gamerský headset

V spomínanej súťaži máš príležitosť vyhrať gejmerské slúchadlá Logitech G35 - rozdáme ich trom šťastlivcom po jednom kuse a notebook HP Pavilion 15". Na zapojenie stačí postupovať podľa inštrukcií v okne nižšie Každopádne sleduj aj facebook fanpage e-shopu Fruitstore.

Pravidlá súťaže: 
1. Urob všetky požadované kroky vyššie.

2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. Na email ťa budeme kontaktovať, zadaj preto správny a reálny.

3. Ak chceš zvýšiť svoju šancu, na konci aplikácie skopíruj adresu a rozpošli ju kamarátom, prípadne zdieľaj na Facebooku, Twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto konkrétnu adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.

4. Balíček obdrží jeden výherca.

5. Súťaž trvá do 16.9.2016, 11:00.

6. Víťaz bude vyžrebovaný úplne náhodne, čím viac bodov, tým väčšia šanca vyhrať.

7. Víťaza uverejníme do 3 dní.

8. Víťaz bude kontaktovaný na emailovú adresu, ktorú zadal, kde následne odošle svoje kontaktné údaje a adresu.

Domov
Zdieľať
Diskusia