Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2016, 16:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Neuveriteľný vojnový príbeh hrdinu, ktorý počas 2. svetovej vojny nedržal v ruke zbraň, no aj tak zachránil 75 mužov

FILMY A SERIÁLY HACKSAW RIDGE
Uložiť Uložené

Mel Gibson natočil vojnový film o veľkom americkom hrdinovi. Sledujte skvelý trailer pre Hacksaw Ridge.

Mel Gibson nechce nič nechať na náhodu. Dúfa, túži a urobí všetko preto, aby ste na jeho najnovší film išli do kina. Dôkazom je aj high grenade kick a pár ďalších osudových záberov z traileru, treba však podotknúť, že to z celkového hľadiska vyzerá viac než dobre a nesmierne sa tešíme. Nakoniec, Gibson nič nerežíroval 10 rokov a všetci dobre vieme, že k vojnovým projektom vzťah má, takže dúfame, že aj toto bude stáť za to. 

Mel sa rozhodol natočiť príbeh o prvom vojakovi odmenenom Medal of Honor, a teda najhodnotejšou vojnovou medailou USA. Reč je o desiatnikovi Demondovi Dossovi (Andrew Garfield). Na vojnu nastúpil ako 23-ročný a odmietol nosiť zbraň a zabíjať. Stal sa teda medikom. Jeho obetu a hrdinstvo ocenil sám Truman. Doss bol jediný americký vojak, ktorý na fronte nenosil zbraň. Vlastnými rukami pritom zachránil až 75 vojakov. Za scenárom stoji režisér a scenárista Údolia tieňov, v ktorom hral Gibson hlavnú rolu - Randall Wallace. Pomáhal mu s ním Robert Schenkkan. Ten sa zase podieľal na seriáli Pacific. Okrem Garfielda hrajú aj Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths či Vince Vaughn. Premiéry sa dočkáme 4. novembra 2016. Čo vravíte na trailer?

 

Neuveriteľný vojnový príbeh hrdinu, ktorý počas 2. svetovej vojny nedržal v ruke zbraň, no aj tak zachránil 75 mužov
Domov
Zdieľať
Diskusia