Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2016, 22:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najväčšia komiksová udalosť roka Comic-Con sa blíži. Uvidíme exkluzívne trailery očakávaných filmov?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Comic-Con v San Diegu sa už blíži. Čo všetko v Hall H uvidíme?

Ak sú medzi vami niektorí z vás šťastlivcov, ktorí sa dostanú v rozmedzí 21-24. júla do San Diega na tohtoročný Comic-Con, závidíme vám. Taktiež vám dávame možnosť urobiť report či aspon zostaviť pár cosplay fotiek do článku. Takáto udalosť je koniec koncov len raz za rok a štúdiá sa jej teda budú venovať. Minulý rok Marvel Comic-Con vynechal, no tento rok to plánuje svojim fanúšikom vynahradiť. Je možné, že sa dočkáme kastingových oznámení pre Black Panthera a Captain Marvel, možno nejakého prekvapenia, no a určite uvidíme niečo z Doctora Strangea a James Gunn sľúbil aj debutové zábery z druhých Guardians of the Galaxy. Taktiež nás pri príležitosti oslávenia 75. výročia Captaina Americu čaká robustná socha práve tohto hrdinu. 

Najväčšia komiksová udalosť roka Comic-Con sa blíži. Uvidíme exkluzívne trailery očakávaných filmov?


Na druhej strane tu máme Fox, ktorý minulý rok potešil celý svet, tentoraz sa však v Hall H nachádzať nebude. A dôvod? Veľmi jednoduchý. Pirátstvo a leaky. Minulý rok leakol prvý teaser pre X-Men: Apocalypse a taktiež Suicide Squad a rozhodne nebol nik nadšený. Warner vydalo oficiálny trailer v plnej kvalite, Fox sa rozhorčoval a na jar tohto roka prehlásil, že tento rok na Comic-Con nepôjde. Je to na dlhšiu debatu, no ak do predstavenia vložíte veľké peniaze, čas a úsilie potešiť všetkých zúčastnených a dať im pocit, že ak na ten Comic-Con prídu, dostanú niečo exkluzívne a dopadne to takto, význam tejto udalosti stráca zmysel. 

Najväčšia komiksová udalosť roka Comic-Con sa blíži. Uvidíme exkluzívne trailery očakávaných filmov?

Uvidíme teda Marvel a s určitosťou aj Warner, ktoré bude prezentovať Suicide Squad. Okrem toho bude mať premiéru animák The Killing Joke, takže sa tešíme na prvé ohlasy. Je možné, že sa dočkáme nejakých tých oznámení a odhalení, možno nového traileru pre Wonder Woman. Možné je všetko. Čo okrem toho môžeme čakať? Novinky o Alienovi, Bessonove nové sci-fi - Valerian, trailer pre ďalšiu sériu The Walking Dead, možno niečo ďalšie od Disney, aj keď to si skôr nechá materiál na vlastnú D23. Pri príležitosti osláv 30. výročia Votrelca sa na pódiu ukáže aj pôvodné osadenstvo, dúfame teda, že sa dočkáme noviniek aj o Blomkampovom Alienovi. Star Trek oslavuje 50. výročie, takže môžeme niečo očakávať aj v tomto smere. Ukáže sa aj DreamWorks, no a skvelé by bolo vidieť Toma Hiddlestona prezentovať Kong: Skull Island, no a čaká nás oveľa viac. Na ktorý film, trailer či očakávané ohlásenie sa tešíte najviac? 

Domov
Zdieľať
Diskusia