Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2016 o 13:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Emilia Clarke sa ako Khaleesi znova vyzliekla úplne do naha. Posledná časť Game of Thrones znova odhalila jej vnady

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Možno slabšia herečka, za to však žena, na ktorej nechajú oči viacerí muži.

Nemá zmysel tváriť sa, že Emilia Clarke je oscarová herečka. Na druhej strane, obdivovatelia Megan Fox ju taktiež nemajú radi kvôli jej hereckému talentu. V oboch prípadoch ide najmä o postavy, aké hrajú, respektíve to, že sú veľmi atraktívne a Emilia Clarke navyše nemá problém s odhalením svojho tela pred celým svetom. Teraz už tušíte, že budú nasledovať mierne spoilery. Stalo sa to už niekoľkokrát, no a v poslednej epizóde Game of Thrones opať pripomenula divákom, akými krásnymi vnadami disponuje, keď vyšla z horiacej budovy, v ktorej upálila všetkých Khalov zaživa. Zase raz sa jej klaňala celá Dothraki horda. 

Na rozdiel od minulej sezóny, kedy Lena Headey použila v slávnej Walk of Shame scéne dvojníčku, ktorá odhalila nahé telo miesto nej, Emilia dala svetu jasne najavo, že jej telo nezdobili žiadne špeciálne efekty a skutočne sme sa pozerali na jej vnady. Nedávno sa sama herečka vyjadrila, že by v GoT uvítala viac mužskej nahoty, doslova viac záberov na mužské prirodzenia. Aká názor máte vy? Ste radi, že už sa toľko neznásiľňuje a nezobrazuje sex v záberoch, alebo vám nahota a krásne ženské pozadia chýbajú?

Emilia Clarke sa ako Khaleesi znova vyzliekla úplne do naha. Posledná časť Game of Thrones znova odhalila jej vnady
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia