Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2016, 18:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ceny útechy pre Mad Maxa, najlepšie vtipy či skvelý zostrih filmového roka 2015. Aj také boli Oscary

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem toho pre vás máme aj ďalšiu skvelú show Jimmyho Kimmela.

Na Oscaroch sa aj tento rok udialo pár prekvapení. Dočkali sme sa nečakanej výhry pre Ex Machina za efekty, Morricone si odniesol nie celkom zaslúžene Oscara za soundtrack k Hateful Eight, Mark Rylance bol podľa Akadémie najlepším hercom vo vedľajšej úlohe, no a cenu pre réžiu si prevzal Alejandro González Iñárritu. Pri tejto kategórii bolo nespokojných azda najviac filmových divákov, kedže to všetci priali Georgeovi Millerovi za Mad Maxa. Nešlo pri tom len o to, že jeho film je skvelý a obľúbený, šlo hlavne o fakt, že tá réžia tam bola na skutočne najprofesionálnejšej úrovni. Akadémia tak udelila ceny útechy v technických kategóriách, ktoré Max zvalcoval, pričom v tej azda najdôležitejšej nevyhral. Hoci bol silným adeptom aj na film roka, bolo jasné, že víťazi sa budú vyberať z trochu odlišných počinov.

Okrem udeľovania cien zažiarili ale aj osobnosti. Ak sa vám nepáčil opening Chrisa Rocka, určite vás pobavili Louis C.K., skvelý Sacha Baron Cohen a v neposlednom rade ste si určite užili aj Oscars supercut pre rok 2015. Okrem toho nás po udeľovaní čakal aj Jimmy Kimmel, ktorý ponúkol pár minút skvelej zábavy. Spomenúť musíme aj nášho miláčika - Andyho Serkisa. Toho Akadémia za jeho celoživotný prínos odmenila nie Oscarom, ale pekným videom o jeho práci. Tak snáď nabudúce, Andy. 

Na záver tu máme Jimmyho Kimmela a jeho vystrihnutú scénu z Batman v Superman: Dawn of Justice. A objaví sa aj Matt Damon.

Domov
Zdieľať
Diskusia