Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2016, 18:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Všetci doterajší víťazi Oscara za vizuálne efekty a CGI sa stretli v úžasnom videu!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvenstvo v kategórii Best Visual Effects si odnieslo už množstvo vynikajúcich záležitostí. Kto bude sláviť úspech najbližšie?

Odovzdávanie prestížnych zlatých sošiek sa už nezadržateľne blíži a preto niet divu, že je celý filmový svet v poriadnom vytržení. Dokáže náš favorit číslo jedna premeniť nomináciu v danej kategórii? Na odpoveď si síce budeme musieť ešte niekoľko málo dní počkať, toto obdobie si však môžeme skrátiť ďalšou z rady veľmi podarených kompilácií. Tá dnešná sa zameriava na všetkých doterajších víťazov v kategórii Best Visual Effects, čiže nositeľov ocenenia za tie najlepšie vizuálne efekty, pričom sú jednotlivé snímky zoradené chronologicky od najstarších až po tie z rokov nedávnych. Pre úplnosť už iba dodáme, že na najbližších Oscaroch sa o prvenstvo pobijú filmy ako Ex Machina, Mad Max: Fury Road, The Martian, The Revenant či Star Wars: The Force Awakens. Teraz si už vychutnajte nižšie priložené video a dajte nám vedieť, komu by ste Cenu Akadémie v už spomínanej kategórii dopriali tentokrát.

Domov
Zdieľať
Diskusia