Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2016, 2:15
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Panasonic ukázal priehľadný televízor, cez ktorý možno vidieť, až dokým ho nezapneš. Predávať ho chce už o pár rokov

TECH VIDEO
Uložiť Uložené

Televízor, ktorý zaujal takmer každého na konferencii CES.

Niet pochýb o tom, že technológie zažívajú pokrok takmer každučký deň v roku, ale na konferencii CES sa spoločnosť Panasonic rozhodla pochlapiť ešte o trošku viac, keď vo svojej inteligentnej miestnosti predstavila návštevníkom prototyp televízie, ktorá je takmer neviditeľná. Ak sa pýtaš, ako môže byť televízor neviditeľný, keď na ňom chceš pozerať seriály, potom je vysvetlenie jednoduché.

Panasonic umiestnil svoj televízor budúcnosti do obývacej steny a dokým ku nemu neprišiel pracovník spoločnosti a šikovným gestom ho nezapol, mohli sme vidieť priamo cez neho na knihy ležiace za ním. Okrem iného ukázala spoločnosť aj skvelé intuitívne ovládanie pomocou gestikulácie pred televízorom, vďaka ktorému sa dá zariadenie jednoducho ovládať. Zatiaľ síce nevieme, ako celá technológia funguje a Panasonic tvrdí, že by podobné zariadenia začal rád predávať medzi rokmi 2018 až 2020, v čom mu držíme palce, pretože mať niečo takéto doma, to by nemuselo byť vôbec zlé.

Domov
Zdieľať
Diskusia