Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2015, 14:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Otis venuje Wichom produkovaný singel svojej rodine. Zároveň spúšťa predaj albumu

HUDBA
Uložiť Uložené

Druhý sólový počin najlepšieho punchlinera na scéne vychádza už dnes.

Label Spirit Music sa v tomto období teší mnohým releasom. Celá formácia H16 sa rozhodla rok 2015 zasvätiť sólovým projektom všetkých rapových členov. Máme za sebou Speezyho čiernobiely dvojalbum a na rade sú aj zvyšní členovia, ktorí si síce naplánovali spustenie predaja na rovnaký deň, no plány nevyšli podľa predstáv a Cigo bol nútený ešte týždeň počkať. Len prednedávnom vyšiel na svet s albumom aj galantský Elpe, ktorý si môžeš objednať na shop.rukahore.sk.

Otis venuje Wichom produkovaný singel svojej rodine. Zároveň spúšťa predaj albumu

My sa tak môžeme naplno sústrediť na aktuálny projekt Opisujem Tu Iba Skutočnosť, ktorý má na svedomí autor chorých riadkov a najlepších slovenských punchlinov, Otis. Do dnešného dňa sme mali možnosť počuť už tri plnohodnotné tracky, všetky zároveň sprevádzané aj vizuálom. Menovite Teraz alebo nikdyÚprimný a JA VS CELÝ SVET, kde nájdeme aj novú krv v podobe Pil C-ho. Myslím, že sa Oteckovi podarilo všetkých fanúšikov na album naladiť viac než príjemne, čoho dôkazom je aj aktuálna novinka sprevádzajúca spustenie predaja albumu. Singel, ktorý produkčne ošéfoval majster svojho remesla - DJ Wich dostal názov My a okrem rapu sa môžeme tešiť aj na ďalší Elpeho podarený refrén. Text poukazuje na Otisove aktuálne obdobie života, ktoré je spojené s narodením krásnej dcérky Zary. Čo viac dodať. Vychutnaj si ďalší pohodový počin a objednávaj nový album - už tradične na shop.rukahore.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia