Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2015, 16:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vieme, o čom bude Captain America 3: Civil War, kedy sa začne natáčať a mnoho ďalšieho!

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kedy sa začne natáčať Civil War, koho v nej uvidíme a ktorá záhadná postava sa objaví v Age of Ultron?

Ešte predtým, než pripravím vami túžobne očakávaný diel zo Sveta Marvelu o Civil War, na rad príde pár krátkych správ, ako napríklad táto. Captain America 3: Civil War sa začne natáčať 1. apríla, mesiac pred premiérou Age of Ultron. Marvel dnes vydal aj oficiálnu synopsu, ktorá znie nasledovne:

Po udalostiach Age of Ultron sa viaceré svetové vlády rozhodli prijať zákon o regulovaní superhrdinskej aktivity. Toto Avengerov rozdelí na dve frakcie, ktoré už poznáte z komiksu. Jednu bude viesť Iron Man, tú druhú zase Captain America. Nasledujúci text obsahuje možné spoilery.

V komikse to pritom nebola len biela a čierna farba. Iron Man mal počas podpory pre zákon namierené proti hrdinom svoje bočné plány, o ktorých však Cap nechcel ani počuť. Tak došlo k nevyhnutnému, no úplne zbytočnému krviprelievaniu. Vo filme sa teda miesto zákona, ktoré núti superhrdinov odhaliť svoje pravé identity, objaví stanova regulujúca ich aktivity, a teda akýsi spôsob, ako ich ovládať. Avengeri boli prakticky vždy na voľnej nohe. Pri útoku na New York Chitaurmi boli síce pod SHIELDom, no skutočne sa z pohľadu SHIELDu riadili len radami Nicka Furyho. V Avengers 2 už žiadny SHIELD neexistuje, a tak sú financovaní Starkom a konajú na vlastnú päsť. O tom všetkom sa ale dočítate niekedy inokedy.

Vieme, o čom bude Captain America 3: Civil War, kedy sa začne natáčať a mnoho ďalšieho!

Civil War sa považuje za jeden z najrealistickejších a najlepších komiksov od Marvelu a ja vám skutočne odporúčam prečítať si ho. Vo filme by sa mali objaviť Iron Man, Captain America, Nick Fury, Black Widow, Spider-Man/Peter Parker, Hawkeye, Black Panther, Falcon, Ant-Man, Wasp, Daniel Bruhl ako záporák Baron Zemo, Crossbones, Winter Soldier, celkom možno aj Vision, War Machine a azda aj iní hrdinovia (už chápete, prečo nesie film označenie Avengers 2.5?). Z toho vyplýva, že buď bude mať snímka cez 3 hodiny, alebo sa skutočne dočkáme aj Iron Man: Civil War niekedy vo Fáze 4, čo by bolo celkom reálne. Mimochodom, Joss Whedon dnes prezradil, že v Age of Ultron uvidíme nejakú postavu, ktorá sa už objavila v minulých filmoch MCU, no zatiaľ pre pokračovanie Avengers nebola oznámená (pravdepodobne to bude Winter Soldier).

Domov
Zdieľať
Diskusia