Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2014, 15:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pomôžme spoločne Halákovi do zápasu hviezd NHL!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Opäť možnosť spojiť sa v jeden hokejový národ.

Už viac ako 5 týždňov beží hlasovanie, ktoré má pomôcť NHL pri výbere hráčov do zápasu hviezd. Na základe výsledkov vyberie asociácia troch najlepších útočníkov, dvoch obrancov a jedného brankára a bez váhania ich posunie priamo na súpisku. Doterajšie výsledky prajú najmä hráčom Chicaga Blackhawks. Ak by sa hlasovanie skončilo dnes, zo šiestich možných by obsadili až 5 miest. To posledné by prekvapujúco patrilo lotyšskému mladíkovi, Zemgusovi Girgensonsovi, ktorý za neuveriteľné množstvo hlasov môže ďakovať najmä svojej rodnej zemi.

Po vzore Lotyšov sme sa aj my rozhodli povzbudiť národ a vyzvať vás, aby ste si našli zopár minút denne a prostredníctvom oficiálnej stránky venovali hlas jednému z najlepších Slovákov v zámorí. Je ním brankár, Jaroslav Halák, ktorého by sme mohli pokojne označiť za skokana týždňa, teda posledných pár týždňov. Hlavne vďaka skvelej forme a podpore tímu sa jeho meno čoraz viac dostáva do povedomia a v tabuľke najlepších sa posúva vyššie a vyššie. Hlasy síce stúpajú rýchlym tempom, no času je už pomerne málo, keďže možnosť podpory končí už 1. januára. Každý však môže hráčom venovať denne až 10 hlasov, čo by pri dostatočnej iniciatíve mohlo stačiť a spoločnými silami by sme nášho brankára dostali až k zaslúženému zápasu hviezd. Samozrejme netreba zabudnúť aj na ostatných reprezentantov, aj keď všetko nasvedčuje tomu, že pozície v poli sú už dávno obsadené. 

Pomôžme spoločne Halákovi do zápasu hviezd NHL!

Taktiež môžeš vyhrať lístky na All-Star víkend (24.- 25. január), keďže okrem samotného zápasu sú na programe aj tradičné disciplíny, kde súťažia tí najlepší. A ak by si náhodou nemala s kým ísť, pokojne môžeš zobrať mňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia