Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2014, 19:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rozlúčte sa so Stredozemou novým trailerom pre tretieho Hobita

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zrejme finálny trailer nám mesiac pred premiérou posiela Peter Jackson, kráľ filmovej Stredozeme. Súboj s drakom, bitka piatich armád a ukončenie ďalšej ságy nás čakajú v treťom Hobitovi.

Príbeh sa uzatvára. Martin Freeman ako Bilbo sa poslednýkrát objaví vo filme z prostredia Stredozeme. Tretí Hobit s podtitulom The Battle of the Five Armies (Bitka piatich armád) príde do kín 11. decembra a naše slinky sa už nezadržateľne zbiehajú. Niet sa čomu čudovať, akokoľvek zdĺhavé a plné zbytočných scén boli prvé dva diely, stále sme z nich cítili čaro Pána prsteňov. Síce bolo extrémne zredukované (aj vďaka prehnanej digitalizácií), stále tam však bolo. Niečo z toho môžeme vidieť aj v tomto traileri, ktorý je po teaseri z júla asi prvý plnohodnotný (konečne). 

O čom že to vlastne tá Bitka piatich armád bude? Asi o prímerí troch gangov z Bostonu, že? Zúčastnia sa jej ohyzdi, ľudia, elfovia, trpaslíci a orly. Tretia časť Hobita sa nevolá tak, ako sa volá len tak z rozmaru. Dočkáme sa totiž záverečnej 45-minútovej bitky! Pri Pánovi prsteňov som to nerátal, beriem každú sekundu záberov navyše ako dar z nebies, avšak pri Hobitovi si nie som istý, či to Jackson dokáže ukočírovať tak, aby nás to bavilo. Celková stopáž potom činí nie viac ako dve a pol hodiny, teda maximálne 150 minút (čo sa však ešte môže zmeniť. Jednalo by sa tak o Jacksonov najkratší film zo Stredozeme. Je celkom možné, že vlastne tento text ani nečítate a asi už dávno pozeráte trailer. Pre tých ostatných to nebudem naťahovať. Viac si možno povieme v preview. Enjoy.

 

Rozlúčte sa so Stredozemou novým trailerom pre tretieho Hobita
Rozlúčte sa so Stredozemou novým trailerom pre tretieho Hobita
Domov
Zdieľať
Diskusia