Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Samsung.
dnes 8. októbra 2024 o 16:30
Čas čítania 2:18
Sponzorovaný obsah

Pracuj či vytváraj kontent jednoduchšie vďaka zabudovanej AI. S týmito novinkami nakopneš svoju produktivitu

TECH MOBILY SAMSUNG
Uložiť Uložené

Umelá inteligencia mení spôsob ako fungujeme a používame naše zariadenia. Využiť ju môžeš vo svoj prospech tak, aby tvoja práca či štúdium bolo jednoduchšie.

Samsung predstavil nové špičkové tablety aj novú fanúšikovskú edíciu mobilov, ktorá svojimi farbami rozžiari jesenné pochmúrno. Novinky nasadli na vlnu Galaxy AI a prinášajú nové mobilné zážitky aj neprekonateľný výkon.

Obe novinky sú priamo určené pre moderných používateľov a stavajú na osvedčených funkciách, ktoré sú v novej generácii vyladené do dokonalosti. Prinášajú lepší výkon, precíznu kameru či špičkový dizajn a pokročilú umelú inteligenciu Galaxy AI.

Samsung Galaxy
Zdroj: Samsung

Galaxy S24 FE sa tohtoročnú jeseň obliekla nielen do žiarivých farieb

Prišiel ideálny čas na upgrade. Fanúšikovská edícia špičkovej triedy Galaxy S24 podporí kreatívne duše a zladí sa s osobnosťou každého fanúšika Samsungu. Štýlové farby dopĺňa tenší rámček, zaoblené tvary a odolný hliníkový rám. Inšpiruj sa jasnou žltou, žiarivou zelenou, okúzľujúcou modrou či elegantnou čiernou.

Samsung Galaxy
Zdroj: Samsung

Novinka zachytí každý detail a urobí z teba toho najlepšieho fotografa. Disponuje totiž nielen výbornou fotovýbavou, ale špičkovú kvalitu podporuje aj skvelý obrazový procesor ProVisual Engine a umelá inteligencia. Vďaka nej získaš neuveriteľnú kresbu detailov a kvalitné textúry. Umelá inteligencia pomôže aj s vylepšením fotiek v slabom svetle a nočných portrétov. O to najlepšie sa postará Asistent fotografií. Na úpravu obrázka už nie sú potrebné špecializované programy, všetko zvládneš v mobile, a to vrátane retuše, mazania objektov a odleskov či vytvárania skíc.

Nie je to však len o fotografovaní, nový Galaxy S24 FE poteší aj fanúšikov mobilných hier. Má výkonný procesor, väčšiu odparovaciu komoru, vysokokapacitnú batériu a technológiu Vision Booster, ktorá sa postará o krásne farby a kontrast aj v slnečnom svetle.

Samsung Galaxy
Zdroj: Samsung

Samozrejmosťou je unikátna Galaxy AI, ktorá robí z mobilu parťáka na prácu aj komunikáciu. Vyskúšaj napríklad nový spôsob vyhľadávania vďaka Circle to Search with Google alebo si na základe kľúčových slov nechaj napísať text či e-mail.

Pracuj efektívnejšie s tabletom Galaxy Tab S10

Nová séria tabletov Galaxy Tab S10 je vôbec prvou sériou, ktorá prichádza spolu s funkciami Galaxy AI. Aj napriek zásobe inovácií si nová séria uchováva svoj ikonický vzhľad. Displej tabletu Galaxy Tab S10+ a Tab S10 Ultra má navyše vyspelú antireflexnú technológiu, ktorá sa postará o rušivé odlesky a ty všetko uvidíš v úchvatných detailoch z každého uhla. K tabletu je navyše aj precízne pero S Pen.

Samsung Galaxy
Zdroj: Samsung

Tablety sa môžu pochváliť dlhou výdržou batérie, rýchlym nabíjaním a špičkovým výkonom, ktorý oceníš pri práci aj tvorbe. K najlepším výsledkom vám dopomôže Galaxy AI. Vďaka S Penu sa staneš majstrom písania poznámok. S tým ti pomôže funkcia Asistent pre poznámky, ktorá digitalizuje ručne písané poznámky z porád či prednášok, ale ak sú ručne písané poznámky tvoj štýl, skús Pomocníka pre písané písmo, ktorý všetko usporiada a zorganizuje. Čerešničkou je tiež Preklad PDF súborov.

Vďaka veľkému displeju objavíš nové možnosti AI kreslenia a ak pridáš kryt s klávesnicou Samsung, vytvoríš si funkčné prostredie počítača. Klávesnice majú nové AI tlačidlo, ktoré spustí asistenčné aplikácie. K nim sa dostaneš aj prostredníctvom S Pen a jeho novej funkcie Bezdotykové príkazy s AI.

Samsung Galaxy
Zdroj: Samsung

Kúzlo spočíva v prepojenom ekosystéme

Obe novinky skvele zapadajú do ekosystému Samsung. To im umožňuje bez problémov kopírovať, prenášať súbory či ovládať domácich spotrebiče. V tablete si napríklad zobrazíš 3D mapu domácnosti, v rámci ktorej môžeš ovládať napríklad funkcie SmartThings Energy. Všetko už tradične chráni viacvrstvový bezpečnostný systém Samsung Knox.

Na novinky sa teraz vzťahuje množstvo akcií, s ktorými sa ich kúpa naozaj oplatí. Na stránke novysamsung.sk získaš pri nákupe nových tabletov Galaxy Tab S10+ alebo Tab S10 Ultra výkupný bonus až 400 eur. Na nový telefón Galaxy S24 FE je výkupný bonus vo výške 120 eur a obe ponuky platia do 31. októbra. 

Chcem nový Samsung so zľavou
Domov
Zdieľať
Diskusia