Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou The Streets.
16. septembra 2024 o 10:00
Čas čítania 1:22

Inter Bratislava sa vracia na Pasienky. Nová sezóna prináša množstvo noviniek

ŠPORT BASKETBAL
Uložiť Uložené

Okrem novej sezóny nás čaká nový tím, miesta na sedenie aj program.

Po tom, ako žlto-čierni v minulej sezóne vypadli počas play-off, bolo jasné, že v tíme nastanú zmeny. Tých rozhodne nebolo málo. Až na niekoľko mladých odchovancov, ktorých si môžeš pamätať aj z minulého roka, ako Milan Szabo, Robo Hudec či Martin Minarovjech, si Inter postavil káder takmer celý nanovo.

Prvou veľkou posilou je mladý 24-ročný Američan Thomas Bryant, ktorý hrával v ENBL. Pre tím to aktuálne znamená veľmi cenné skúsenosti, keďže si po prvýkrát túto európsku súťaž zahrá aj Inter Bratislava. Okrem domácej ligy tak uvidíš v hale aj množstvo európskeho basketbalu.

Ďalšou posilou zo zámoria je Milan Acquaah, ktorý má tiež skúsenosti s európskym basketbalom. Rozhodne je to rozohrávač, na ktorého by si mali v lige dávať pozor. Do tretice Inter doplní Isaiah Cousins, ktorý bol kedysi draftovaný do Sacramenta Kings, no zmluvu do NBA ani po dvoch kvalitných sezónach v G-league nevybojoval.

Ak chceš vidieť plnú zostavu Interu, sleduj Instagram @inter_bratislava alebo na ich web.
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Inter Bratislava (@inter_bratislava)

Už v minulej sezóne sa začali @the_streets pozerať na tunajší basketbal cez „americké okuliare“. Na Pasienkoch vybudovali naozaj jedinečnú atmosféru pripomínajúcu zámorskú NBA. Do prvej rady, na tie najatraktívnejšie miesta v hale, sa na každý domáci zápas Interu chodili pozerať známe tváre, ktoré si po niekoľkých zápasoch vybudovali k mužstvu vzťah a začali sa objavovať na Pasienkoch pravidelne. Vďaka tomu sa túto sezónu pribudne na palubovke množstvo sedadiel. Tie však nebudú už len pre pozvaných – miesta priamo na hracej ploche sa po prvýkrát v histórii slovenského basketbalu dostanú aj do predaja.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

V NBA je to možné už dávno, u nás tomu tak doposiaľ nebolo. Súčasťou týchto miest je aj vlastný vstup s loungeom a obsluhou. Court side servis zahŕňa občerstvenie a drinky počas celého trvania zápasu. Pokiaľ si chceš pozrieť basketbal z miesta, kde si naozaj súčasťou hry, toto je ten správny výber.

V minulej sezóne sa moderovania na štadióne ujal Šajmo, a ten nebude chýbať ani túto sezónu. Samozrejmosťou bude aj DJ. Počas prestávok zas môžeš očakávať množstvo vystúpení od popredných slovenských tanečných škôl. Polčas vyplní nová half-time show a súťaže o rôzne vecné ceny.

vstupenky
Späť
Zdieľať
Diskusia