Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2024 o 15:11
Čas čítania 0:42
Veronika Ábelová

Charli XCX sa navždy rozlúčila s Brat Summer. Fanúšikovia začali vytvárať vtipné memes

Charli XCX sa navždy rozlúčila s Brat Summer. Fanúšikovia začali vytvárať vtipné memes
HUDBA POP SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Doteraz najúspešnejší album Brat Charli XCX sa stal trendom leta. TikTok zahltil Apple Dance a speváčka vydala aj singel GUESS s Billie Eilish. Teraz sa však Charli XCX rozlúčila s letom a obdobím albumu Brat.

Brat summer“ sa oficiálne skončilo. Charli XCX, ktorá sa toto leto dostala na vrchol hudobných rebríčkov, sa s letom rozlúčila na sociálnej sieti X. „Zbohom navždy brat summer,“ napísala. Jej album zaplavil sociálne siete, Kamala Harris dokonca použila pieseň 365 vo svojej kampani na sociálnych sieťach.

Šiesty album Charli XCX priniesol veľký úspech a napríklad aj spoluprácu s Billie Eilish na piesni GUESS. Vďaka albumu vznikol aj Apple dance, ktorý bol populárny najmä na TikToku. Hoci speváčka urobila za svojím úspešným albumom a letom hrubú čiaru, fanúšikovia nie sú ochotní sa s ním rozlúčiť a začali tvoriť rôzne memes.

Brat summer je stav mysle, nie ročné obdobie,“ napísali fanúšikovia na sociálnych sieťach. Speváčka tiež v podcaste pre BBC vysvetlila, čo pre ňu brat znamená. Podľa nej je to človek, ktorý môže mať krabičku cigariet, zapaľovač Bic a biely top bez podprsenky. „Si jednoducho to dievča, ktoré je trochu neporiadne, rado sa zabáva a možno sem-tam povie nejakú hlúposť,“ vysvetlila na sociálnych sieťach.

Domov
Zdieľať
Diskusia