Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti CCC.
29. augusta 2024 o 11:30
Čas čítania 1:31
Sponzorovaný obsah

CCC predstavilo novú kolekciu. Tieto kúsky rozhodne nesmú chýbať v tvojom jesennom šatníku (FOTO)

CCC predstavilo novú kolekciu. Tieto kúsky rozhodne nesmú chýbať v tvojom jesennom šatníku (FOTO)
Zdroj: CCC
MÓDA CCC NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Nový školský rok je perfektnou príležitosťou na osvieženie tvojho šatníka. Objav najnovšiu kolekciu CCC Back to School.

Najnovšia kolekcia je určená všetkým, ktorí si cenia módny štýl, pohodlie a kvalitu. Tejto sezóne dominujú ikonické značky Reebok, Kappa, adidas, Champion, PUMA a Vans. Tenisky týchto značiek, športová obuv a batohy dokonale doplnia look každého školáka. Kolekcia je dostupná v CCC od 5. augusta.

Jedným z headlinerov je značka Reebok, známa pre svoje pohodlie a moderný dizajn. Túto sezónu prekvapuje jedinečnými farbami tenisiek a vašej pozornosti neujde ani batoh v intenzívnej zelenej farbe pre tých, ktorých baví vynikať.

Z dizajnových kúskov zaujme tiež model SMASH EDGE je dostupný v odtieňoch lila s limetkovými akcentmi a jemnou ružovou so zelenými detailmi. Pre milovníkov minimalizmu pripravila značka Reebok modely v bielej, čiernej, béžovej a námorníckej modrej farbe. Kolekciu dopĺňajú samozrejme aj praktické batohy.

tenisky ccctenisky ccctenisky ccctenisky ccc
Zobraziť galériu
(4)

Topánky značky Kappa perfektne zapadajú do najnovších streetwear trendov. V kolekcii Back to School  nájdeš tenisky s hrubou podrážkou, ideálne na jesenné dni, ale aj klasické biele tenisky zdobené červenými a zelenými detailmi. Pre fanúšikov výraznejších vzorov ponúka značka Kappa biely model s čiernymi a červenými prvkami, ktorý určite vynikne na každej školskej chodbe.

Značka adidas sa v najnovšej kolekcii zameriava na nadčasový dizajn a vysokú kvalitu prevedenia, ktoré oceňujú už celé generácie študentov. Tenisky v tlmených odtieňoch sa hodia na vytváranie univerzálnych štýlov. Kolekciu dopĺňajú praktické batohy, ideálne na uloženie všetkých školských potrieb.

Pre nový školský rok predstavuje značka Champion kolekciu v neutrálnych farbách. Vyniká model PRESTIGE, ktorý určite osloví milovníkov klasických tenisiek. Ponuku dopĺňajú praktické batohy, ktoré pojmú všetky školské potreby a zároveň pridajú štýl každému outfitu.

tenisky a batohy ccc
Zdroj: CCC

Obuv, ktorá je vhodná na každodenné nosenie, aj na športové aktivity, nájdete v ponuke značky PUMA. V kolekcii Back to School stojí za pozornosť model CLUB II ERA, dostupný v rôznych farebných variantoch, ako sú čierna s bielymi doplnkami, čierna so žltou, ružová s modrou a červená s bielou.

Kolekcia Back to School by nebola úplná bez obľúbenej streetovej značky Vans. Ponuka obsahuje  klasické modely, ktoré nikdy nevyjdú z módy či batohy zdobené zaujímavými vzormi. Toto je perfektná voľba pre milovníkov streetwear a ležérneho štýlu.

Nezmeškaj kolekciu Back to School, dostupnú od 5. augusta, modely rýchlo miznú z regálov v kamenných predajniach a ubúda aj počet kusov na e-shope. Vyber si niečo pre seba zo širokej ponuky športovej obuvi a doplnkov v obchodoch CCC, mobilnej aplikácii a na ccc.eu.
objav novú kolekciu
Domov
Zdieľať
Diskusia