Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2024 o 8:58
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Lovestream presunul koncert jedného z headlinerov. Jednodňové lístky na sobotu platia aj v nedeľu

HUDBA LOVESTREAM FESTIVAL SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Dimitri Vegas & Like Mike svoj dídžejský set nakoniec odohrajú až v nedeľu.

Záver sobotného večera na hlavnom pódiu festivalu Lovestream mal patriť elektro dídžejskej dvojici Dimitri Vegas & Like Mike. Svoj dídžejský set nakoniec odohrajú až v nedeľu pred vystúpením Holanďana Tiesta.

Jednodňové lístky na sobotu platia aj v nedeľu.


Záverečný tretí deň festivalu ponúkne v nedeľu vystúpenia interpretov ako nemeckých Fast Boy, talianskej popovej skupiny The Kolors, amerického hip hopera Raya Daltona, škótskeho speváka a skladateľa Toma Walkera či rumunskej hviezdy Inna. Záver festivalu obstarajú dídžeji Dimitri Vegas & Like Mike a svetobežník Tiesto, holandský DJ a hudobný producent.

Pokračovali napriek búrke

Počasie v sobotu neprialo druhému dňu festivalu Lovestream na starom letisku v bratislavských Vajnoroch. Po skončení vystúpenia americkej skupiny Welshly Arms museli organizátori po 20.00 h prerušiť program - dôvodom bola blížiaca sa búrka.

Festivalový areál je okrem hlavného a elektronického pódia plný železných konštrukcií, ktoré môžu byť magnetom pre blesky.


Po viac ako dvojhodinovej prestávke program pokračoval; búrka ustúpila, no dážď neprestal. Fanúšikovia amerického rapera Macklemora však vydržali. Odmenou im bol kompletný set tohto interpreta, v ktorom zazneli aj piesne Can't Hold Us, Thrift Shop, These Days, Glorious či Summer Days. Z pódia, na ktoré pozval dve diváčky z hľadiska, viackrát ďakoval. Na prídavok prišiel oblečený v slovenskom drese a organizátorom zložil kompliment, že napriek dažďu je toto najlepší festival, na ktorom vystupoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia