Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2024 o 11:20
Čas čítania 0:44
Barbora Fábryová

Mikuláš Černák si pozrie film Miki. Scenárista je zvedavý na jeho reakciu

ZAUJÍMAVOSTI MIKI MIKULÁŠ ČERNÁK
Uložiť Uložené

Triler Miki si môže pozrieť za múrmi väznice.

Najočakávanejší slovenský film tohto roku o bývalom mafiánskom bosovi Mikulášovi Černákovi príde do kín už 15. augusta. Scenárista filmu Miro Šifra povedal, že film si bude môcť pozrieť aj samotný Černák, píše Plus Jeden Deň

„Určite ho uvidí, vo väznici sú na to možnosti, aj keď sa zatiaľ tak nestalo. Sám som zvedavý na jeho reakciu. Azda aj jemu to prinesie ďalšiu sebareflexiu a zase porozmýšľa, čo všetko napáchal. A ako ho poznám, tak určite dá všetkým vedieť, čo si o tom filme myslí,” povedal pre Plusku.

Vo filme si zahrali najznámejší slovenskí herci 

Vo filme režiséra Jakuba Kronera si zahrali známi slovenskí herci, ako Milan Ondrík, Dušan Cinkota, Gregor Hološka a Michal Kubovčík. Diváci sa môžu prostredníctvom nich preniesť do temného obdobia Slovenska a spoznať tak nielen život Mikuláša Černáka, ale aj jeho najbližších priateľov a mnohých ďalších slovenských mafiánov.

Odporúčané
Dušan Cinkota o filme Miki: Musel som sa naučiť, ako zahrať nestrojenú agresiu, aby to bolo uveriteľné, až hrôzostrašné (Rozhovor) Dušan Cinkota o filme Miki: Musel som sa naučiť, ako zahrať nestrojenú agresiu, aby to bolo uveriteľné, až hrôzostrašné (Rozhovor) 30. júla 2024 o 9:30

Filmový štáb nakrúcal v takmer 50 lokáciách vrátane patológie, známeho bratislavského erotického salónu Kotva, Kúpeľov Sliač, šamorínskeho kultúrneho domu či starej nemocnice v Podunajských Biskupiciach. Počas nakrúcania bolo použitých viac ako 200 dobových áut a 800 kostýmov. Vo filme účinkuje 107 hercov a vyše 1 300 komparzistov.

Domov
Zdieľať
Diskusia