Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Samsung.
30. júla 2024 o 13:00
Čas čítania 2:18
Sponzorovaný obsah

V Bratislave sa začal Olympijský festival. Užiješ si bohatý program, DJ-ov a súťaž o nový Samsung Galaxy Z Flip6

ZAUJÍMAVOSTI OLYMPIJSKÉ HRY SAMSUNG
Uložiť Uložené

Toto všetko si pre teba pripravila Samsung experience zóna.

Letné olympijské hry v Paríži sú konečne tu. Ak sa nechystáš podporiť našich reprezentantov osobne, atmosféru najväčšej športovej udalosť roka si budeš môcť vychutnať aj v Bratislave. Paralelne s LOH 2024 sa bude do 11. augusta konať v areáli jazera Kuchajda podujatie Olympijský festival, kde si môžeš vyskúšať rôzne druhy športu, užiť priame prenosy, zábavu a hudbu. Súčasťou festivalu bude od 29. júla aj Samsung experience zóna, v rámci ktorej ťa čakajú netradičné aktivity a súťaže.

Samsung ako globálny partner letných olympijských hier sa zároveň stal partnerom Olympijského festivalu v Bratislave. Atmosféru najväčšieho športového sviatku tak prinesie aj tým, ktorí nevycestujú do Paríža. Okrem bohatého programu, koncertov a kulinárskych zážitkov si na svoje prídu aj milovníci technológií.
Samsung
Zdroj: Samsung

Otestuj funkcie Galaxy AI na vlastnej koži

Nezmeškaj šancu objaviť budúcnosť v Samsung experience zóne, ktorá ponúkne jedinečnú príležitosť zažiť technologické novinky od Samsungu. Na začiatku tohto roka vstúpila spoločnosť do éry mobilnej umelej inteligencie predstavením Galaxy AI. Jej jednotlivé funkcie budeš môcť spoznať v Samsung AI vane, ktorý bude rozdelený na niekoľko zážitkových zón. V každej z nich si osobne vyskúšaš jednu z Galaxy AI funkcií.

Nájdeš tu napríklad zónu Fotostena, kde si vytvoríš milú pamiatku s motívom letných olympijských hier 2024. Vďaka funkcii Asistent fotografií môžeš meniť veľkosť Eiffelovej veže alebo ju premiestňovať. Telefónna búdka bude zasa prezentovať funkciu Simultánny preklad. V nej zavoláš na určené číslo a pomocou smartfónu s Galaxy AI a hostesky, ktorá hovorí viacerými jazykmi, si vyskúšaš preklad v reálnom čase.

Samsung
Zdroj: Samsung

Zóna Kniha je venovaná funkcii Asistent pre poznámky. Tu si budeš môcť odfotiť stránky nadrozmernej knihy a pomocou AI získať zhrnutie textu. V zóne Okienka s destináciami si zase vyskúšaš funkciu Zakrúžkuj a vyhľadaj. Stačí odfotografovať rôzne olympijské štadióny zobrazené v okienkach, zakrúžkuj ich a sleduj, čo ti AI funkcia vyhľadala.

No Samsung myslel na všetky vekové kategórie. So svetom technológií a ich budúcnosťou sa môžu zoznámiť aj najmenší. V detskom kútiku si budú môcť vyskúšať funkcia AI Kreslenie. Obrázok bude možné následne priamo na miesta vytlačiť a vziať si domov na pamiatku.

Samsung
Zdroj: Samsung

Lákavá súťaž

Ak osobne navštíviš Samsung zónu, vyskúšaš všetky AI funkcie a vyplníš dotazník, zapojíš sa do špeciálnej súťaže, kde môžeš získať lákavé odmeny. Súťažiaci na 1. mieste získa nový Galaxy Z Flip6, výherca 2. miesta sa bude môcť tešiť z Galaxy Watch7 a za tretie miesto si účastník odnesie Galaxy Buds3. Navyše, každý deň si budú žrebovať traja výhercovia olympijský merch.

Ešte viac zážitkov si budeš môcť užiť 9. augusta, keď bude areál Kuchajdy patriť eventu Samsung Day. Špeciálnym programom ťa prevedie moderátor Graciosooo (Samuel Procházka) a stretneš aj ďalších influencerov. Tešiť sa môžeš aj na kvízovú súťaž, občerstvenie, špeciálne aktivity pre deti a z hlavného pódia ťa roztancuje svojím setom DJ.

SamsungSamsungSamsungSamsung
Zobraziť galériu
(7)

Zoznám sa s vlajkovými loďami Samsungu

V Samsung experience zóne si budeš môcť detailne prezrieť aj najčerstvejšie technologické novinky – skladacie telefóny, hodinky a slúchadlá od Samsungu. Nájdeš tu nový Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Buds3, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy Watch7 a Galaxy Watch Ultra.

Novou sériou Galaxy Z otvorila spoločnosť Samsung ďalšiu kapitolu Galaxy AI s využitím svojho najuniverzálnejšieho a najflexibilnejšieho konštrukčného riešenia smartfónov. Novinky sú navrhnuté tak, aby prinášali mnoho jedinečných mobilných zážitkov.

Funkcie Galaxy AI zlepšujú napríklad aj kvalitu zvuku a komunikácie v slúchadlách Galaxy Buds3. Galaxy Watch Ultra a Galaxy Watch7 zasa prinášajú nové prehľady a analýzy s využitím Galaxy AI. Energy Skóre kontroluje spánok, srdcový tep a denné aktivity a pomáha plánovať rutiny na dosiahnutie maximálnej zdravotnej efektivity.

Samsung
Zdroj: Samsung
Objav novinky Samsung
Domov
Zdieľať
Diskusia