Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2024 o 16:00
Čas čítania 0:31
refresher team

PRIESKUM: Povedz nám, čo ťa zaujíma a si v hre o poukážku do Alzy v hodnote 100 eur

TECH ŠTUDENTI
Uložiť Uložené

Venuj nám 5 minút a výhra môže byť práve tvoja.

Párty a výlety s kamošmi, ochutnávanie nového gastra v meste alebo rande s polovičkou môžu tvoju peňaženku poriadne zabolieť. Užívanie si života nie je vždy lacná záležitosť. Obzvlášť, ak ešte študuješ a pracuješ popri škole na čiastočný úväzok.

Získať lístky na koncerty či do kina alebo zľavu na taxík vôbec neznie zle, však? Radi by sme ti dopriali skvelé zážitky, bez toho, aby ťa to stálo niečo navyše. Potrebujeme ťa však najprv lepšie spoznať – povedz nám niečo o sebe a o tvojich záujmoch. Vďaka tomu budeme vedieť, aké benefity a zľavy naozaj oceníš a využiješ.

Dotazník môžeš vyplniť do konca októbra. Tvoj čas si ceníme, a preto jeden šťastlivec získa poukážku v hodnote 100 eur na nákup v Alze. Výhercu budeme kontaktovať prostredníctvom zadaného e-mailu, preto si nezabudni skontrolovať správnosť adresy.

Späť
Zdieľať
Diskusia