Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
9. júla 2024 o 10:30
Čas čítania 2:14
Sponzorovaný obsah

Čo robiť, aby letný festival neskončil rozbitým telefónom? Takto ho efektívne ochrániš pred akýmkoľvek poškodením

TECH MOBILY SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Rozbitý telefón znamená, že nebudeš mať pekné fotky z festivalu a ani sa nedovoláš kamarátom. Takže pre istotu radšej nič neriskuj.

Letné festivaly sú vždy zárukou veľkej zábavy a nových zážitkov. Zároveň sú však často spojené aj so zničenými topánkami, stratenými vecami a v horšom prípade aj s rozbitými telefónmi. Čo vieš spraviť pre ochranu svojho smartfónu pred poškodením a vyhnúť sa tak poriadne drahej oprave? Dánska značka PanzerGlass™ prináša riešenia, na ktoré sa môžeš spoľahnúť.

Nepodceňuj ochranu zadnej časti telefónu

Keď chceš ochrániť svoj smartfón pred poškodením, nesústreďuj sa len na samotný displej. Samozrejme, ten je najcitlivejší na prasknutie alebo škrabance, ale aj zadná strana zariadenia sa dokáže ľahko poškodiť. Obzvlášť pri telefónoch, ktoré ju majú vyrobenú zo skla. Stačí jeden pád na zem a môže celá popraskať, v dôsledku čoho telefón stratí svoj elegantný vzhľad. No nielen to.

panzerstore
Zdroj: PanzerStore.sk

Väčšina moderných smartfónov je vybavená aj bezdrôtovým nabíjaním, ktorého komponenty sú zakomponované práve v zadnej časti. Ak ti telefón spadne na zem, môžu sa poškodiť jeho vnútorné súčiastky a bezdrôtové nabíjanie ti ďalej nebude správne fungovať.

Oprava objektívov môže byť poriadne drahá

Praskliny alebo škrabance na zadnej strane či bokoch telefónu sa ešte dajú nejako tolerovať, ale čo potom, keď ti po páde telefónu na zem prestal fungovať fotoaparát? Toto sa stáva celkom často a následná oprava stojí obvykle stovky eur. Takýto problém ti zbytočne pokazí náladu na festivale, nehovoriac o tom, že peniaze na opravu telefónu je lepšie zužitkovať inde. Práve preto nepodceňuj výber kvalitného puzdra.

Puzdrá s materiálom D3O

Dánska značka PanzerGlass™, ktorá je lídrom vo vývoji ochranných skiel a puzdier, má vo svojej ponuke odolné puzdrá ClearCase a HardCase dostupné pre široké spektrum značiek a modelov telefónov. Výnimočnosťou týchto puzdier je to, že obsahujú inovatívny materiál D3O – svetovo pokročilý ochranný materiál na rastlinnej báze.

panzerstore
Zdroj: PanzerStore.sk

Vďaka tomuto materiálu s inteligentnými molekulami, ktoré mimoriadne účinne pohlcujú energiu nárazu, dokážu puzdrá ClearCase a HardCase spoľahlivo ochrániť telefón pred rozbitím aj pri páde z veľkej výšky a silných nárazoch. Navyše sú elegantné, plne kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním a ich okraje tvorí protišmykový materiál, takže sa ti telefón len tak ľahko nevyšmykne z ruky.

Záruka dokonalých festivalových fotiek

Ochranné puzdrá majú vyvýšené okraje, takže prirodzene chránia aj displej telefónu a objektívy fotoaparátov. Avšak len za predpokladu, že ti telefón padne na rovný povrch. Pokiaľ narazí na nerovný asfalt, kamienky, prípadne iný terén, objektívy sa dokážu ľahko poškodiť. Nehovoriac o tom, že ich vedia poškriabať kľúče alebo iné ostré predmety vo vreckách.

Výsledok? Tvoje fotky budú pre škrabance na objektívoch menej kvalitné, v záberoch budeš mať šmuhy, bodky alebo iné nedokonalosti. Tomuto problému sa však dá jednoducho vyhnúť. Stačí sa spoľahnúť na ochranné kryty objektívov PanzerGlass™ PicturePerfect a Hoops.

Elegantná ochrana objektívov

Kryty objektívov PanzerGlass™ PicturePerfect sú vyrobené z mimoriadne odolného tvrdeného skla. Spoľahlivo tak ochránia objektívy pred rozbitím pri silných nárazoch a pádoch, ale zároveň aj pred škrabancami od ostrých predmetov. Nijako neskresľujú kvalitu záberov, jednoducho sa aplikujú na objektívy a na ich povrchu je oleofóbna vrstva, ktorá eliminuje zachytávanie odtlačkov prstov.

panzerstore
Zdroj: Unsplash/Krists Luhaers, PanzerStore.sk

Veľkej obľube sa tešia aj ochranné krúžky Hoops, ktoré sa aplikujú priamo na jednotlivé objektívy fotoaparátu. Majú elegantné čierne hliníkové rámiky a vyrobené sú takisto z mimoriadne odolného japonského skla Asahi. Vďaka ochranným krytom objektívov PanzerGlass™ máš istotu, že z festivalu si domov odnesieš množstvo skvelých záberov.

Tak neváhaj a uži si všetky letné festivaly a zážitky naplno, bez obáv o svoj telefón. Prémiové ochranné sklá, puzdrá či kryty objektívov PanzerGlass™ na rôzne značky a modely telefónov zoženieš v e-shope PanzerStore.sk.

panzerstore
Zdroj: PanzerStore.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia