Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 11:42
Čas čítania 0:47
Barbora Adamkovičová

Netflix odhalil trailer k novej sérii Zaklínača. Fanúšikom sa však nový Geralt nepáči, tvrdia, že seriál „je dávno mŕtvy“

FILMY A SERIÁLY CHRIS HEMSWORTH HENRY CAVILL NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Po tom, čo Liam Hemsworth nahradil Henryho Cavilla v hlavnej úlohe, sa naňho strhla vlna kritiky. Fanúšikom sa herec nepozdáva a označujú ho za „lacnú verziu Thora“.

Netflix zverejnil trailer na štvrtú sériu Zaklínača (The Witcher) s Liamom Hemsworthom v hlavnej úlohe. Hviezda Hunger Games sa zhostila roly Geralta, ktorú v predošlých troch sériách stvárňoval Henry Cavill. O novinke informoval streamovací gigant na svojom X profile.

Fanúšikovia z nového obsadenia nie sú nadšení

„Cesta pokračuje. Tu je prvý pohľad na Liama ​​Hemswortha ako Geralta z Rivie vo Witcherovi,“ napísal Netflix k príspevku. Zverejnené video má síce menej ako minútu, no aj to fanúšikov stačilo rozhorčiť. Niektorí diváci sa totiž sťažujú, že nový Geralt im nesedí.

„Nebudem klamať, nevyzerá zle ako Geralt, ale nebudem to pozerať lol. Henry Cavill to zvládol lepšie,“ vyhlásil používateľ v komentároch. Iní Liama prirovnali k jeho staršiemu bratovi Chrisovi a nazvali ho „lacnou verziou Thora“.

Seriál podľa divákov nezachráni ani to, že sa v seriáli opäť objavia Anya Chalotra a Freya Allan ako Yennefer a Ciri. „Seriál je sú už dávno stratený, zničený strašným dejom a neschopnými scenáristami,“ priznal fanúšik na sociálnej sieti. Netflix zatiaľ neoznámil presný dátum premiéry série, no podľa portálu Gamingbible.com sa jej dočkáš až budúci rok. 

Späť
Zdieľať
Diskusia