Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Telekom.
29. apríla 2024, 15:30
Čas čítania 2:40
Sponzorovaný obsah

Telekom predstavil horúcu novinku. Vďaka nej môžeš mať lacnejší paušál, zľavy na letenky či získať lístky na festivaly

Telekom predstavil horúcu novinku. Vďaka nej môžeš mať lacnejší paušál, zľavy na letenky či získať lístky na festivaly
Zdroj: telekom
TECH MOBILY SMARTFÓNY TELEKOM
Uložiť Uložené

Mobilný operátor sa chce priblížiť ku generácii Z.

Jeden z najväčších mobilných operátorov na Slovensku spustí 2. mája novú platformu s programom pre GenZ. Telekom predstavil SWIPE, novinku, ktorá je určená pre mladých od 15 do 28 rokov. Pokiaľ spadáš do tejto vekovej kategórie, Telekom si pripravil pre teba niekoľko benefitov, vďaka ktorým si program SWIPE zamiluješ.

„Prinášame absolútnu novinku pre GenZ, ktorá si môže skladať svoje telco služby podľa seba a mať vysokú mieru flexibility. Každý mesiac môže vyzerať program nášho mladého zákazníka úplne inak. Navyše SWIPE neberieme iba ako štart jedného programu, ale celej platformy Svet podľa teba, ktorá GenZ prináša exkluzívne zážitky či nevídané benefity,“ povedal riaditeľ mass marketing segmentu Slovak Telekom Mladen Mitič.

Oficiálne predstavenie produktu SWIPE na tlačovej konferencii.
Oficiálne predstavenie produktu SWIPE na tlačovej konferencii. Zdroj: Refresher

SWIPE je plne digitálny, samostatný fungujúci produkt. Na objednanie a aktiváciu programu si potrebuješ stiahnuť SWIPE aplikáciu. Objednávka funguje dvojako: vyberieš si buď fyzickú SIM kartu, alebo eSIM. Fyzickú SIM si môžeš dať doručiť poštou, kuriérom či cez Packetu. Výhodou eSIM je, že si ju rýchlejšie aktivuješ. Aktivácia prebieha cez biometriu a rozpoznávanie tváre, platbu za služby zrealizuješ cez spárovanú platobnú kartu.

Namixuj si paušál podľa seba

Prvou a hlavnou výhodou je, že SWIPE program si môžeš nastaviť a poskladať podľa seba. Ty rozhoduješ o tom, koľko chceš mať voľných minút/správ, aký bude objem a rýchlosť dát. Každá kombinácia má inú cenu a môžeš si vyberať zloženie podľa objemu, rýchlosti dát alebo podľa ceny, ktorú chceš zaplatiť. Namixuješ si tak podľa seba celý SWIPE program:

  • Voľné minúty + správy – možno si zvoliť 0, 100 + 100, 200 + 200, neobmedzené
  • Objem dát – možno si vybrať 0, 15, 20, 50, 100 GB alebo neobmedzené
  • Rýchlosť – možno si určiť 1, 3, 10 Mbps alebo neobmedzenú

Napríklad kombo 100 minút a 100 správ do všetkých sietí a 15 GB plnou rýchlosťou ťa vyjde na 12 €. Za kombo 100 minút a 100 správ do všetkých sietí, 50 GB s rýchlosťou 10 Mbps zaplatíš 16,7 €. K dispozícii bude aj najvyššia kombinácia – neobmedzené volania a správy, neobmedzené dáta plnou rýchlosťou a členstvo klubu Refresher+ ako darček za 22 €.

telekom
Zdroj: telekom

Na druhej strane, môžeš si zvoliť aj minimálny paušál, ako napríklad žiadne volania, 15 GB dát a rýchlosť 1 Mbps za 7,7 €. Poprípade nula minút či správ, 15 GB dát a rýchlosť 3 Mbps za 8,8 € mesačne. Kombo podľa seba si volíš na 30 dní – ak dáta či minúty náhodou minieš skôr, môžeš si dokúpiť doplnkový balíček alebo obnoviť celý program aj pred uplynutím 30 dní. Novozvolený mix ti bude opäť platiť 30 dní.

Ak si študent na vysokej škole, SWIPE ti umožňuje mať 3 h denne neobmedzené dáta s neobmedzenou rýchlosťou v okolí 30+ univerzít (aktivuje sa v appke).

Medzi doplnkové balíčky tiež patrí: Nekonečné dáta s neobmedzenou rýchlosťou na 24 hodín za 2 € a Nekonečné volania a správy do všetkých sietí na 24 hodín za 2 €.

Festivaly, koncerty a zľavy

SWIPE sa nekončí len pri paušále. Vďaka programu budeš mať zľavu na služby či produkty známych značiek. K štartu SWIPE sa pripojil Wolt (zľava na donášku), Regal Burger (menu za cenu burgera), Slovnaft (zľava na hotdog), Pelikán (zľava na letenky), Samsung či Maťove akcie.

„Svet podľa teba“ je motto SWIPE a jeho súčasťou budú aj zážitky rozdelené do niekoľkých kategórií. Môžeš si vybrať z troch úrovní:

  • bronzová: každý mesiac sa žrebujú lístky pre 1 + 1 zákazníka na TOP
    slovenské i české festivaly ako Lovestream, Hip Hop Žije, Beats for
    Love alebo rozličné koncerty a párty
  • strieborná: šanca pre teba a tvojich 9 kamošov ísť na koncert Gleba do
    VIP zóny, stretnutie s ním v backstagei a odvoz pre teba a kamošov
  • zlatá: párty podľa teba – 1 + 9 vstupov pre zorganizovanú párty podľa
    tvojich tipov a dostupných možností

Avšak platí, že zákazníci s programom Nekonečný SWIPE majú 3x väčšiu šancu na výhru.

telekom
Zdroj: telekom
aktivuj si swipe

No a v neposlednom rade, ak si ideš grime a rapovú hudbu, meno Gleb ti isto nie je neznáme. Slovenský hudobník, ktorý vždy spraví poriadnu šou na nejednom festivale, sa stal ambasádorom SWIPE. Ten aktuálne pripravuje nový videoklip a zákazníci i fanúšikovia z celého Slovenska budú môcť doň prispieť svojim tipmi i nápadmi.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BIG BOY GLEB (@glebzoo)

Domov
Zdieľať
Diskusia