Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. apríla 2024, 13:42
Čas čítania 1:00
Radka Klučárová

HBO Max na Slovensku skončí už čoskoro. Nahradí ho výrazne drahšia streamovacia služba

ZAUJÍMAVOSTI HBO MAX SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Nová služba zákazníkov láka na bohatú ponuku programov, a to predovšetkým preto, že služba pohltí ponuku služieb HBO Max, Discovery+ a Eurosport.

Na Slovensku už o pár týždňov končí známa streamovacia služba HBO Max. Od 21. mája však pre používateľov na našom trhu bude dostupná vynovená verzia s názvom Max. Diváci musia rátať s drahším predplatným, na oplátku sa môžu tešiť na viac obsahu, uvádza gigant v tlačovej správe.

„Spoločnosť Warner Bros. Discovery (WBD) potvrdila podrobnosti o predplatnom svojej rozšírenej streamovacej služby Max, ktorá bude spustená 21. mája v strednej a vo východnej Európe, v severských krajinách a na Pyrenejskom polostrove,“ priblížila spoločnosť Warner Bros. Discovery, pod ktorú Max patrí.

Nová služba zákazníkov láka na bohatú ponuku programov, a to predovšetkým preto, že služba pohltí ponuku služieb HBO Max, Discovery+ a Eurosport. Podľa WBD Max používateľom ponúkne „žánre a príbehy z produkcie Warner Bros., DC, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport a ďalších, pričom množstvo obsahu, ktorý je v súčasnosti dostupný na HBO Max, sa viac ako zdvojnásobí.“

Záujemcovia si môžu vybrať z dvoch typov predplatného. Štandardné predplatné bude mesačne stáť 7,99 eura. Túto verziu budú môcť predplatitelia využívať na dvoch zariadeniach vo Full HD rozlíšení a stiahnuť si 30 položiek na sledovanie offline. 

Odporúčané
Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? 21. apríla 2024, 9:30

O tri eurá drahšie prémiové predplatné zákazníkom umožní sledovať obsah súčasne až na štyroch zariadeniach vo vyššej obrazovej aj zvukovej kvalite. Na offline sledovanie si môžu stiahnuť až 100 titulov. Obe verzie predplatného budú dostupné aj v celoročnej verzii za 79,90 eura za balík Štandard a 99,90 eura za balíku Premium. 

Za trojeurový poplatok predplatitelia získajú prístup k doplnku Sport, ktorý prenesie prenosy z najväčších svetových športových podujatí.

HBO Max
Zdroj: HBO Max
Domov
Zdieľať
Diskusia