Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2024, 14:41
Čas čítania 0:38
Karolína Uličná

Cristiano Ronaldo hľadá osobného kuchára. Nástupný plat je 5 000 eur, má však poriadne vysoké požiadavky

ZAUJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Šéfkuchár bude variť v jeho vile za 19 miliónov. Futbalista však v dôsledku vysokých požiadaviek zatiaľ nenašiel vhodného kandidáta.

Futbalista Ronaldo hľadá osobného kuchára, ktorý bude spĺňať jeho náročné požiadavky. Ponúka mu nástupný plat 5 000 eur a k dispozícii kuchyňu vo svojej vile za 19 miliónov, informuje Sportbible.

Ronaldo a jeho partnerka Georgina však trvajú na tom, že šéfkuchár sa musí špecializovať na portugalskú kuchyňu, ako aj na medzinárodné jedlá vrátane sushi. Podľa Daily Mailu má vo svojom sídle na portugalskej riviére luxusnú kuchyňu aj špeciálne navrhnutý priestor na prípravu tejto japonskej pochúťky.

Uchádzač o toto lukratívne miesto musí skrátka zvládať všetky kuchyne sveta na najvyššej úrovni. Nájsť špičkového šéfkuchára s takými vysokými nárokmi, ako má táto päťčlenná rodina, je náročné. Cristiano je známy tým, že sa o seba veľmi stará a dbá na každý detail svojho režimu vrátane stravy. Futbalista pre vysoké požiadavky zatiaľ nenašiel vhodného kandidáta.

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty aktuálne pôsobí v saudskoarabskom tíme Al-Nassr. V roku 2025 mu s tímom vyprší zmluva, zatiaľ nie je potvrdené, či v budúcom roku opäť naštartuje svoju kariéru.

jedlo Cristiano Ronaldo futbal jedálniček osobný kuchár
Zdroj: Instagram/@cristiano
Domov
Zdieľať
Diskusia