Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. februára 2024, 21:45
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Zomrel Carl Weathers, predstaviteľ Apolla Creeda. Hviezda Rockyho, Predátora či Mandaloriana mala 76 rokov

Zomrel Carl Weathers, predstaviteľ Apolla Creeda. Hviezda Rockyho, Predátora či Mandaloriana mala 76 rokov
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY CARL WEATHERS
Uložiť Uložené

Herec Carl Weathers, známy z veľkých hollywoodskych filmov, zomrel vo veku 76 rokov, potvrdila to jeho rodina.

Vo veku 76 rokov zomrel Carl Weathers. Hollywoodsku hviezdu milovali diváci po celom svete. Najviac ľudí si ho užilo v skvelej filmovej sérii Rocky, kde hral Apolla Creeda, Rockyho rivala a blízkeho priateľa. Veľmi známa je aj jeho rola v Predátorovi s Arnoldom Schwarzeneggerom (pochádza odtiaľ slávny gif s podaním rúk). Jeho úmrtie potvrdila rodina prostredníctvom portálu Deadline.

carl weathers
Zdroj: Warner Bros./Legendary/Lionsgate/20th Century Fox

Weathers hral v 21. storočí len v menej známych seriáloch a priemerných či podpriemerných filmoch, ale v 20. storočí žiaril v spomínanom Rockym, Predátorovi, ale aj v komédii Happy Gilmore s Adamom Sandlerom či vo vojnovej dráme Oddiel 10 z Navarone. Nová generácia divákov ho pozná vďaka role Greefa Kargu zo seriálu The Mandalorian, pre ktorý režíroval aj niekoľko epizód. 

„So smútkom oznamujeme úmrtie Carla Weathersa. Zomrel pokojne v spánku vo štvrtok 1. februára 2024. Carl bol výnimočný človek, ktorý žil neobyčajný život. Vďaka svojim príspevkom vo filme, televízii, umení a športe po sebe zanechal nezmazateľnú stopu a je uznávaný po celom svete naprieč generáciami. Bol milovaným bratom, otcom, dedkom, partnerom a priateľom,“ znelo vyhlásenie rodiny. 

carl weathers
Zdroj: Warner Bros./Legendary/Lionsgate/20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia