Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. januára 2024, 18:19
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Milly Alcock z House of the Dragon si zahrá Supergirl v novom svete DC. Dostane aj vlastný film

Milly Alcock z House of the Dragon si zahrá Supergirl v novom svete DC. Dostane aj vlastný film
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SUPERGIRL
Uložiť Uložené

Jedna z najlepších herečiek seriálu House of the Dragon posilňuje prepojený svet DC filmov a seriálov.

Šéf štúdia DC James Gunn (trilógia Strážcovia galaxie) si vybral svoju Supergirl. Supermanovu sesternicu stvárni Milly Alcock, známa ako Rhaenyra z House of the Dragon. Dvadsaťtriročná herečka si zahrá postavu Kary Zor-El vo vlastnom filme zvanom Supergirl: Woman of Tomorrow. Ten však vyjde v kinách až o niekoľko rokov.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe vo februári 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe vo februári 2024 26. januára 2024, 16:30

Je tak veľmi pravdepodobné, že sa Alcock objaví v role Supergirl oveľa skôr, možno už budúci rok v snímke Superman: Legacy. Jej vlastný film zatiaľ nemá režiséra a aktuálne preň len vzniká scenár z pera scenáristky menom Ana Nogueira (Upírske denníky).

Táto Supergirl bude iná, než na akú sú diváci zvyknutí. Zničenie svojej domovskej planéty Krypton sledovala ako 14-ročné dieťa, čo ju poznačilo viac, než keď z nej odchádzala ako nemluvňa v iných komiksových príbehoch. Postavu Supergirl diváci mohli naposledy vidieť v minuloročnej komiksovke The Flash, kde ju stvárnila skvelá Sasha Calle. 

Supergirl
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia