Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. januára 2024, 17:44
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson chce hrať v serióznych filmoch: „Moja kariéra je v bode, keď to potrebujem“

Dwayne Johnson chce hrať v serióznych filmoch: „Moja kariéra je v bode, keď to potrebujem“
Zdroj: warner bros.
FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Dwayne Johnson chce okrem blockbusterov natáčať aj dramatické, seriózne filmy.

Dwayne Johnson chce hrať v serióznych, dramatických filmoch, kde režiséri budú mať väčšie nároky na jeho herecký talent. 

„Moja kariéra je v bode, kde na samého seba chcem tlačiť spôsobmi, aké som v minulosti nevyužíval. Chcem tvoriť filmy, ktoré majú význam, ktoré skúmajú ľudstvo a bolesť,“ povedal herec v rozhovore pre Variety. 

Odporúčané
10 najočakávanejších seriálov od Netflixu v roku 2024 10 najočakávanejších seriálov od Netflixu v roku 2024 8. januára 2024, 12:30

Jeden z ďalších Dwaynových filmov je o bojovníkovi zmiešaných bojových športov Markovi Kerrovi. Režírovať ho bude Benny Safdie (Uncut Gems, The Curse). Volá sa The Smashing Machine.

Film sa zameria na Kerrove triumfy v ringu, ale aj na jeho závislosť od liekov proti bolesti. Štúdio A24 označuje film The Smashing Machine za „najdramatickejší projekt a rolu The Rocka doteraz“.

„Rozhodne neprestávam natáčať veľké blockbustery pre masy. Milujem ich tvorenie a majú obrovskú hodnotu. Chcem však už niečo viac. A nemyslím tým, že chcem väčšie tržby. Myslím tým, že chcem v príbehoch viac ľudskosti,“ doplnil herec. Do budúcna tak chce nakrúcať drámy, ale aj veľké akčné filmy.

Black Adam | Dwayne Johnson | DC filmy | The Rock
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia