Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2024, 14:21
Čas čítania 1:07
Radka Klučárová

Šialenstvo v Starbuckse: ľudia sa pobili pre limitovaný hrnček, ktorý predávajú za stovky eur. Dočkajú sa ho aj Slováci?

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA STARBUCKS
Uložiť Uložené

Zdá sa, že spolupráca so Starbucksom bude trhať rekordy. Limitované termohrnčeky sa už teraz predávajú za stovky eur.

Termohrnčeky a termosky od značky Stanley sa tešia obrovskej popularite na celom svete. Predávajú sa za desiatky až stovky eur, zdá sa však, že spolupráca so Starbucksom bude trhať rekordy. 

V stredu (3. januára) spoločnosti na trh uviedli limitovanú valentínsku kolekciu Starbucks x Stanley Cup. Portál Delish píše, že informácie o spustení predaja na sociálnych sieťach sprístupnili zamestnanci Starbucksu.

Strabucks, Stanley Cup
Zdroj: Target

Limitovaná edícia rozpútala peklo

Limitované ružové poháre sa v prevádzkach Starbucks v USA predávajú za 49,95 dolára (v prepočte cca 45,59 eura). Do predajní okamžite nabehli nedočkaví záujemcovia a ružové poháre vykúpili doslova za pár minút. Veľký záujem o túto exkluzívnu kolekciu potvrdzujú aj videá, ktoré sa šíria internetom.

V niektorých prevádzkach sa o hrnčeky strhla doslova bitka. Zákazníci sú však limitovaní. Každý si z predajne môže odniesť iba jeden, čo z hrnčeka robí skutočne exkluzívny kúsok. Na známom resellovom webe Stockx.com sa už teraz predávajú za niekoľkonásobne vyššiu sumu. Niektoré ponuky sa dokonca blížia k cene 300 eur. 

Odporúčané
Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky 5. mája 2024, 12:00

Nás zaujímalo, či sa na limitovanú edíciu môžu tešiť aj Slováci. S touto otázkou sme sa obrátili na slovenský Starbucks. Žiaľ, zákazníci v našom regióne sa tejto edície nedočkajú. „Tento tumble nebude v našom regióne dostupný. Starbucks však pripravuje pre svojich zákazníkov aj tento rok valentínske prekvapenie v podobe limitovanej ponuky nápojov a občerstvenia,“ uviedol Filip Púchovský zo Starbucksu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Esquire (@esquireczech)

Domov
Zdieľať
Diskusia