Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. novembra 2023, 8:14
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Snoop Dogg oznámil, že skončil s marihuanou. Dôvodom je jeho rodina

Snoop Dogg oznámil, že skončil s marihuanou. Dôvodom je jeho rodina
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
HUDBA DROGY MARIHUANA SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Legendárny raper, ktorý sa preslávil okrem iného aj fajčením marihuany, po dlhých rokoch aktívneho húlenia s drogou končí.

Päťdesiatdvaročný Snoop Dogg v minulosti priznal, že vyfajčí 81 jointov denne. S tým je však po novom koniec. Slávny raper, príležitostný herec a známy umelec, ktorého si najviac ľudí zrejme asociuje s fajčením marihuany, oznámil koniec svojej obľúbenej voľnočasovej aktivity.

„Doggy Dogg“ na svojom Instagrame napísal, že končí s fajčením. Dá sa to interpretovať aj tak, že prejde na iný druh vstrebávania drogy, čo by sa hodilo k jeho humoru a trollovaniu, ale zdá sa, že fakt končí s drogou ako takou.

Odporúčané
Rockstar potvrdil prípravu GTA VI. Prvý trailer vyjde už o mesiac Rockstar potvrdil prípravu GTA VI. Prvý trailer vyjde už o mesiac 8. novembra 2023, 14:22

V apríli tohto roka v rozhovore pre Daily Mail prezradil, že mení svoj životný štýl a obmedzuje množstvo drog, ktoré do seba dáva. Začal tak robiť kvôli vnúčatám, ktoré chce vidieť vyrastať.

„Po množstve zamýšľania a konverzáciách s rodinou som sa rozhodol skončiť s fajčením. Prosím, rešpektujte moje súkromie.“ Snoop Dogg je pravdepodobne najznámejší fajčiar marihuany na svete, no ďalšie generácie to možno už nebudú vedieť.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg)

Domov
Zdieľať
Diskusia