Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
6. novembra 2023, 11:19
Čas čítania 1:04
Karolína Uličná

V tejto reštaurácii zaplatíš bizarný poplatok: rodičom hlučných detí naúčtovali takmer 50 eur, príbeh sa stal virálnym

GASTRO DETI PENIAZE
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Majiteľ podniku rodičom odkázal, že s takýmto správaním patria do Burger Kingu, a nie do jeho reštaurácie.

Reštaurácia s názvom Toccoa Riverside, ktorá sa nachádza v národnom parku v americkom štáte Georgia, rozdelila ľudí na dva tábory. Vďaka svojim bizarným pravidlám a poplatkom za neposlušné deti sa totiž stala virálnou na Reddite. Na svojom jedálnom lístku uvádza nápis: „Príplatok pre dospelých: pre dospelých, ktorí by nemali byť rodičmi.“

Vedenie reštaurácie má v podstate na mysli, že ak sa nevieš postarať o svoje dieťa, ktoré je v podniku príliš hlučné a neposlušné, priplatíš si viac. Ako informuje Today, celá táto situácia sa začala medializovať po tom, keď o svojej skúsenosti s reštauráciou prehovorila Lyndsey.

food
Zdroj: Pixabay (ilustračná foto)

Návštevníčka sa dostala do slovnej potýčky s majiteľom prevádzky, keď jej spoločne s manželom k účtu prirátali 50 dolárov (v prepočte približne 46,50 eura). „Deti vraj boli príliš hlučné a behali povonku,“ uviedla pobúrená matka, ktorá si spočiatku myslela, že ide len o vtip. 

„Požiadali sme o rozhovor s majiteľom a on (muž, ktorý im naúčtoval poplatok) povedal, že on je majiteľ. Rozhliadla som sa po reštaurácii a všetci zamrznuto sledovali to predstavenie, ktoré predvádzal. Kričal,“ dodala matka. Majiteľ im vraj odkázal, že s takýmto správaním patria do Burger Kingu, a nie do jeho reštaurácie.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Podnik Toccoa Riverside sa však k situácii odmietol vyjadriť. „Nebudeme komentovať politiku, ktorú máme zavedenú roky. Chceme len žiť v lese a variť,“ odpovedali pre Today. Lyndsein manžel Kyle dal po tejto skúsenosti reštaurácii jednu hviezdičku v recenziách na Googli – a nie je prvým rodičom, ktorý tak urobil.

Napriek tomu však má gastroprevádzka 4,1 hviezdičky a vyše 2 000 recenzií. Mnohí hostia si totiž tento prístup reštaurácie pochvaľujú, pretože sa vraj chcú „najesť v pokoji bez otravného kriku neposedných detí“.

hodnotenie reštaurácie
Zdroj: Google Reviews
Domov
Zdieľať
Diskusia