Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Italmarket Slovakia, oficiálneho distribútora značky Captain Morgan na Slovensku.
2. novembra 2023, 11:30
Čas čítania 0:54
Sponzorovaný obsah

Captain Morgan už nebude ako predtým. Populárny drink prináša jednu zásadnú zmenu

Captain Morgan už nebude ako predtým. Populárny drink prináša jednu zásadnú zmenu
Zdroj: Captain Morgan
GASTRO ALKOHOL
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Čo hovoríš na novinku?

Obľúbená značka Captain Morgan začiatkom októbra predstavila novinku. Nápoj si už v dobre známej fľaši nekúpiš. Nový dizajn fľaše je svieži rovnako ako nápoj, ktorý v sebe ukrýva. Etikete už nedominuje kapitán v červenom plášti, ale názov a opis produktu. „Hlavným cieľom bolo umiestniť do popredia rozpoznateľné logo, poukázať na lahodný chuťový profil produktu a dať kapitána viac do úzadia,“ opísala značka túto zmenu.

Zmena dizajnu sa však nijako nedotkla chuťového profilu. Tvoj obľúbený nápoj chutí stále rovnako dobre. Či už siahneš po klasike v podobe Spiced Gold, exotickom Tiki, alebo sviežom White Rum, môžeš sa tešiť na kombináciu tých najlepších chutí. Rovnaká zostáva aj cena.

captain morgan, nový dizajncaptain morgan, nový dizajncaptain morgan, nový dizajncaptain morgan, nový dizajn
Zobraziť galériu
(4)

Okrem nového dizajnu značka pripravila ešte jednu skvelú novinku. Vlastnú virtuálnu escape room„Princíp našej virtuálnej escape room je rovnaký ako pri fyzickej escape room. Vyriešiť jednotlivé úlohy a dostať sa von z miestnosti, v našom prípade vrátiť sa z minulosti. Čas nie je obmedzený a nezbierajú sa žiadne body,“ priblížila hru značka. Každý, kto hru úspešne skončí, dostane aj odmenu v podobe zľavy na nákup na stránke www.alkoshop.sk

hrať hru

Hru si môže zahrať každý, kto získa jedinečný 8-miestny kód. Ten nájdeš na nových fľašiach Captain Morgan. Stačí, ak si kúpiš obľúbený drink a naskenuješ priložený QR kód, vďaka ktorému získaš svoj jedinečný kód pre vstup do escape room. Následne sa spoločne s kamošmi môžete zahrať napínavú únikovú hru.

Domov
Zdieľať
Diskusia