Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2023, 15:52
Čas čítania 0:37
Eduard Starkbauer

VIDEO: Takto bude vyzerať prequel filmov Hunger Games. Do kín príde už o dva mesiace

FILMY A SERIÁLY THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES
Uložiť Uložené

Film vychádza z rovnomenného románu z roku 2020.

Spoločnosť Lionsgate uverejnila sľubný trailer k prequelu filmov Hunger Games s podtitulom The Ballad of Songbirds & Snakes. Ústrednou postavou filmu bude mladý Coriolanus Snow, ktorý je poslednou nádejou pre svoju ťažko skúšanú rodinnú dynastiu. Prequel bude režírovať Francis Lawrence, ktorý sa podpísal aj pod ostatné tri filmy série.

Vo filme si po boku známej Hunter Schafer z Euphorie a najnovšej predstaviteľky Snehulienky Rachel Zegler zahrá aj Peter Dinklage.

Odporúčané
Kontroverzná Snehulienka: herečka Rachel Zegler rozhnevala ľudí. Hovorí, že Snehulienka má byť líderka a princ je len stalker Kontroverzná Snehulienka: herečka Rachel Zegler rozhnevala ľudí. Hovorí, že Snehulienka má byť líderka a princ je len stalker 16. augusta 2023, 13:07

„Keďže visí Snowov osud na vlásku, spojí sa s Lucy Grayovou, aby zvýšil svoju šancu na úspech. Bojujúci so svojimi inštinktmi pre dobro aj zlo sa vydáva na preteky s časom, aby prežil a odhalil, či sa nakoniec stane spevavým vtákom alebo hadom,“ píšu tvorcovia filmu.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes vychádza z rovnomenného románu Suzanne Collinsovej z roku 2020. Dej filmu sa odohráva 64 rokov predtým, ako sa Katniss Everdeenová prihlásila do Hunger Games. Celosvetovú premiéru bude mať film v piatok 17. novembra.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia