Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2023, 16:12
Čas čítania 1:06
Denisa Šútorová

Pharell opäť odviedol brutálnu robotu: Moncler a Pharell Williams spájajú sily v luxusnej outdoorovej kolekcii

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Najnovšia kolekcia zo spolupráce Moncler x Pharell Williams je inšpirovaná glampingom a farbami prírody. Napriek outdoorovej estetike je zároveň perfektnou voľbou do jesenných veľkomiest.

Dlhoočakávaná spolupráca medzi luxusnou značkou Moncler a Pharellom Williamsom je tu. Kolekcia Moncler x Pharell Williams 2023 je inšpirovaná esenciou matky prírody a glampingom.

Modely boli navrhnuté tak, aby zabezpečili komfort pri outdoorových aktivitách, no zároveň zafungujú aj v tvojich mestských fitoch. Univerzálnosť týchto kúskov, ktoré spájajú funkčnosť a štýl, tak ocení nejeden fashionista.

Pharell Williams a luxusná značka Moncler opäť raz spájajú sily. Výsledok je nad očakávania. Jesenné kúsky zaujmú milovníkov robustných línií aj nenápadných farieb.
Pharell Williams a luxusná značka Moncler opäť raz spájajú sily. Výsledok je nad očakávania. Jesenné kúsky zaujmú milovníkov robustných línií aj nenápadných farieb. Zdroj: Moncler x Pharell Williams

Už pri prvom pohľade na lookbook je známe, že kľúčovým prvkom kolekcie sú geometrické línie. Výrazným detailom, ktorý na scénu prináša nekonečnú hravosť, sú aj odnímateľné vrecká a rukávy. Rovnako však upúta aj spoločné logo, ktoré názov Moncler nahrádza menom Pharell.

Väčšina kolekcie sa pritom pohybuje v jednoduchej farebnej palete, v ktorej nájdeme odtiene sivej, béžovej či machovozelenej. Skvelým oživením je však aj bledomodrá. Kým jednoduchosť farieb poskytuje výborný priestor na vrstvenie či kombináciu s rozličnými štýlmi, strihové riešenia kolekcie zaručia, že ti v outfite nebude chýbať statement kúsok. Takéto spojenie do tejto jesene určite prinesie veľmi svieži vibe.

Pharell Williams a luxusná značka Moncler opäť raz spájajú sily. Výsledok je nad očakávania. Jesenné kúsky zaujmú milovníkov robustných línií aj nenápadných farieb.Pharell Williams a luxusná značka Moncler opäť raz spájajú sily. Výsledok je nad očakávania. Jesenné kúsky zaujmú milovníkov robustných línií aj nenápadných farieb.Pharell Williams a luxusná značka Moncler opäť raz spájajú sily. Výsledok je nad očakávania. Jesenné kúsky zaujmú milovníkov robustných línií aj nenápadných farieb.Pharell Williams a luxusná značka Moncler opäť raz spájajú sily. Výsledok je nad očakávania. Jesenné kúsky zaujmú milovníkov robustných línií aj nenápadných farieb.
Zobraziť galériu
(10)

Hoci nás na prvý pohľad zaujali najmä robustné bundy, ktorými je značka Moncler povestná, na svoj rukopis nedal dopustiť ani Pharell Williams. V portfóliu totiž nechýba ani prešívaná vesta. Fanúšikom kreatívneho riaditeľa mužskej divízie Louis Vuitton azda netreba pripomínať, že práve tento kúsok je neodmysliteľnou súčasťou jeho šatníka. Trojrozmerná prešívaná vesta v kaki farbe sa zároveň stáva aj skvostom spolupráce. Hotovým must have kúskom sú však aj transformovateľné nohavice, ktoré si z klasickej maxi dĺžky môžeš pretvoriť na šortky. V kolekcii rovnako nechýbajú ani čiapky či outdoorová taška.

Odporúčané
Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? 2. mája 2024, 12:30

Hoci náhľad na finálny look kolekcie máme už dnes, všetky modely budú dostupné od 22. septembra, a to vo vybraných obchodoch Moncler aj online. Ceny jednotlivých kúskov zatiaľ nie sú známe, odhadujú sa však aj na tisícky eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia