Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2023, 11:41
Čas čítania 0:44
Anna Koucká

Manželia po troch rokoch od svadby zistili, že sú bratranec a sesternica. Z ich odhalenia je hit na TikToku

Manželia po troch rokoch od svadby zistili, že sú bratranec a sesternica. Z ich odhalenia je hit na TikToku
ZAUJÍMAVOSTI O VZŤAHOCH A LÁSKE VZŤAHY
Uložiť Uložené

Po troch rokoch manželstva Nick a Tylee zistili, že sú sesternica a bratranec z desiateho kolena. S veľmi nepríjemným zistením sa zverili na sociálnej sieti TikTok, kde video videlo šesť miliónov ľudí.

Čo keď zistíte o partnerovi či partnerke nepríjemnú skutočnosť, ktorá váš vzťah môže obrátiť hore nohami? Niečo také sa stalo manželskej dvojici z amerického Utahu.


Po troch rokoch manželstva totiž Nick a Tylee zistili, že sú sesternica a bratranec z desiateho kolena. O svoje skúsenosti sa podelili na TikToku, kde sa video stalo hitom.


Čo je však ešte šokujúcejšie, je komentárová sekcia pod videom, kde sa niekoľko ďalších používateľov priznáva k tomu, že je vlastne v rovnakej situácii. „Stalo sa nám to isté. Tri roky manželia s dieťaťom a potom sme zistili, že sme bratranec a sesternica z piateho kolena,“ píše napríklad jedna z užívateliek.

Aj napriek zisteniu pár spolu naďalej zostal. Hoci je to nepríjemné, jedná sa o veľmi častý fenomén. Podľa prieskumu je totiž v manželskom zväzku so svojim bratrancom či sesternicou z druhého kolena, či dokonca ešte bližšie v rodokmeni zhruba 10,4 percenta svetovej populácie, teda zhruba 750 miliónov ľudí. V Spojených štátoch sú navyše zväzky medzi sesternicou a bratrancom legálne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia