Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Škoda Auto.
15. septembra 2023, 9:00
Čas čítania 1:21
Sponzorovaný obsah

Známy hudobník cestoval po krajine, aby objavil najkrajšie zvuky Slovenska. Ktoré z vybraných miest si navštívil ty?

TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Škoda Auto predstavila novú kampaň, ktorá láka objavovať Slovensko. Úzko súvisí s novou filozofiou značky.

Značka Škoda predstavila projekt Najkrajšie zvuky Slovenska, ktorý reprezentuje jej novú brandovú filozofiu. Tento projekt zachytáva jedinečné zvuky, ktoré vystihujú Slovensko. Skladateľ, hudobník a producent kapely Fallgrap Jureš Líška prešiel celú krajinu a navštívil takmer 20 rôznych miest, aby našiel tie najzaujímavejšie. Z jeho roadtripu vznikol krátky dokument, ktorý odhaľuje, ako znejú rastliny, zvieratá, ale aj stavby či podzemie. 

Jureš prešiel Slovensko s elektrickým SUV Škoda Enyaq Coupé, ktoré okrem bezemisnej jazdy vyniká aj mimoriadne tichou prevádzkou. Túto jazdu vystihol slovami: „Kto chce počuť svet, musí zostať ticho.“

Škoda Auto
Zdroj: Škoda Auto

Ako to celé vzniklo

Táto kampaň má poukázať aj na nové smerovanie značky – bezemisnú budúcnosť a dôraz na zodpovedný prístup. „V súlade s našou novou brandovou identitou približujeme značku Škoda modernému mladému publiku, ktorému záleží na budúcnosti planéty,“ vysvetľuje vedúci marketingu Škoda Auto Slovensko Roman Rajtár.

„Neustále objavovanie je neoddeliteľnou súčasťou života. Naším novým projektom chceme ukázať, že dobrodružstvo môžete zažiť aj bez rušenia okolia hlukom a emisiami. Najlepším spoločníkom na šetrný presun na miesta, kde objavíte tie najkrajšie zvuky, je náš najnovší elektrický model Enyaq Coupé – jedna z hlavných hviezd projektu,“ dodáva Roman Rajtár.

Škoda Auto
Zdroj: Škoda Auto

Počas hľadania zvukov sa Jureš nevyhol nepriaznivému počasiu ani divokému terénu. Celú trasu zvládol s elektromobilom Enyaq Coupé, ktorý mu poskytol pohodlnú prepravu aj nocľah uprostred lesa. 

Štýlové a komfortné SUV ponúka vždy dostatok výkonu s elektrický motorom so silou 299 koní. Takisto neruší okolie hlukom či lokálnymi emisiami. 

Jureš sa na svojom roadtripe mohol okrem najmodernejšieho vozidla Enyaq Coupé spoľahnúť aj na oblečenie od rodinnej slovenskej značky Buffet. Toto oblečenie je navrhnuté tak, aby ťa podržalo v každom počasí. Výrobcovia používajú zvyškové materiály z kvalitných látok, aby znížili uhlíkovú stopu a zaručili, že ti oblečenie vydrží dlho.

Škoda AutoŠkoda AutoŠkoda AutoŠkoda Auto
Zobraziť galériu
(11)

Najkrajšie zvuky Slovenska si môžeš vypočuť na videu vyššie alebo na oficiálnej stránke projektu. Tiež si môžeš pozrieť všetky miesta, ktoré Jureš navštívil – od Číčovského mŕtveho ramena, prezývaného aj perla Žitného ostrova, cez majestátnu Čertovu bránu vo Veľkej Fatre až po zatopený lom v zemplínskej dedinke Skrabské. Ku každému miestu si môžeš vypočuť samostatnú nahrávku. 

vypočuj si najkrajšie zvuky na slovensku
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Škoda Auto Slovensko (@skodaautosk)

Domov
Zdieľať
Diskusia